کد خبر: ۲۲۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲

بانک صادرات ایران بر محور رعایت قانون و مقررات، «در خدمت مردم»

بانک صادرات ایران با پیگیری راهبرد‌های عملیاتی در سال ۱۴۰۲، سیاست‌ها و برنامه‌های خود برای اصلاح ساختارها، نقش‌آفرینی در رشد اقتصادی، ارزش‌آفرینی پایدار، رعایت دقیق مقررات پولی و بانکی و پاسخ‌گویی به نیاز‌های مشتریان و مردم را با جدیت دنبال می‌کند.
بانک صادرات ایران بر محور رعایت قانون و مقررات، «در خدمت مردم»

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، سیدضیاء ایمانی، مدیرعامل این بانک با بیان این مطلب، افزود: مأموریت بانک صادرات ایران ارائه خدمات جامع و متنوع بانکی و مالی به عموم جامعه با بهره‌گیری از بستر‌های فن‌آوری اطلاعات با تاکید بر ارزش‌آفرینی پایدار برای ذی‌نفعان، نقش‌آفرینی در رشد اقتصادی و توسعه صادرات کشور و حضور مؤثر در بازار‌های ملی و بین‌المللی است و این مأموریت از طریق عملیاتی کردن سیاست‌ها و راهبرد‌های مدون در سال جاری انجام خواهد شد.

وی با قدردانی از تلاش کارکنان برای موفقیت بانک در رعایت مقررات و دستورالعمل‌های بانک مرکزی از جمله رعایت دقیق نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار و تلاش برای پرهیز از اضافه برداشت و در عین حال ارائه خدمات صادقانه به مردم، در تشریح سیاست‌های محوری بانک، افزود: سیاست‌های کلان بانک صادرات ایران در بخش‌های توسعه سهم از بازار، مدیریت هزینه‌ها با تاکید بر کاهش بهای تمام‌شده پول، مدیریت و کنترل مطالبات غیرجاری، پرهیز از اضافه برداشت، متوازن‌سازی مصارف، تحول دیجیتال و از جمله راه‌اندازی نئوبانک برای دستیابی به بهترین جایگاه در نظام بانکی و خدمت بیشتر به مردم در دستور کار است.

ایمانی همچنین مدیریت و کنترل دارایی‌های غیرمولد و اجرای طرح‌های فروش دارایی‌های مازاد و تملیکی را از دیگر سیاست‌های بانک برشمرد و تاکید کرد: فروش اموال و دارایی‌های مازاد و تملیکی در سال ۱۴۰۲ به عنوان یکی از برنامه‌های جدی بانک صادرات ایران در دستور کار است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین چابک‌سازی و افزایش بهره‌وری در بانک را مورد توجه قرار داد و افزود: سرعت روزافزون تغیییرات در دنیای بانکداری و تشدید رقابت در عرصه استفاده از خدمات و روش‌های نوین بانکداری، موجب شده تا مسیر خدمت‌رسانی مستقیم در شعب به فضای مجازی و سامانه‌های غیرحضوری تغییر یابد و به همین دلیل بانک صادرات ایران از طریق تغییر ساختار‌های مالی و سازمانی از جمله برنامه برای افزایش سرمایه و همچنین تمرکز بر تقویت ظرفیت‌های بانکداری جامع، طرح ارتقای سودآوری از طریق بهینه‌سازی شعب سودآور و پوشش زیان در سایر شعب را عملیاتی می‌کند.

ایمانی ارتقای بهره‌وری منابع و دارایی‌ها، بهبود و ارتقای تجربه خدمات دیجیتال مشتریان، بهبود و افزایش سهم درآمد‌های ارزی و همچنین همسوسازی اهداف فردی و سازمانی را مهمترین راهبرد‌های بانک در سال جاری برشمرد. ​

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر