کد خبر: ۲۲۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲

شورای نگهبان چشم بینای نظام برای انتخابات است

امام جمعه موقت گچساران گفت: شورای نگهبان در حقیقت نگهبان قانون اساسی جمهوری اسلامی می باشد و مقام معظم رهبری می‌فرمایند که شورای نگهبان چشم بینای نظام برای انتخابات است.
شورای نگهبان چشم بینای نظام برای انتخابات است

مخاطب24:حجت‌الاسلام علیرضا صفایی، در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی گفت: خداوند در سوره مبارکه نور می‌فرمایند که هرکسی که فرمان خدا و رسول خدا را اطاعت کند و پرهیزگار باشد پس چنین کسی را پیروزی و سعادت خواهد بود. تقوا و خداترسی و همچنین مراقب اعمال و کردار خود بودن آثار بسیاری ارزشمندی دارد که در قیامت انسان جزو اهل سعادت خواهد بود.

وی افزود: امروز 25 ماه ذی‌الحجه روز نزول سوره مبارکه هل اتی (دهر یا انسان) درشان و منزلت اهل‌بیت پیامبر (ص) است که اشاره به داستان ایثار خانواده امام علی علیه‌السلام دارد که در ماه رمضان به مدت سه روز وعده افطارشان را تقدیم فقرا کردند و خودشان هم تنها با آب افطار کردند.

امام‌جمعه موقت گچساران تصریح کرد: امروز را روز خانواده نام گذاشته‌اند و مبنا این است که مسلمانان الگوی خودشان را خانواده امیرالمؤمنین علیه‌السلام قرار دهند و باید در همه مباحث و عرصه‌ها الگوی همه مسلمانان خانواده امام علی علیه اسلام باشد اگرچه امروز نیز روز تکریم بازنشستگان نام‌گرفته است.

حجت‌الاسلام صفایی گفت: امروز مناسبت دیگری هم دارد که روز گفتگو و تعامل سازنده نام‌گرفته است و دولت سیزدهم برنامه‌های خوبی دراین‌باره دارد و تلاش می‌کند جهت برطرف شدن مشکلات مردم با کشورهای دنیا تعامل و ارتباط سازنده برقرار کنند.

وی ادامه داد: روز یکشنبه 25 تیرماه روز بهزیستی و تأمین اجتماعی است که این روز را به همه خدمتگزاران این عرصه تبریک عرض می‌کنم، هدف حکومت و نظام جمهوری اسلامی باید این باشد که به اقشار مختلف مردم برای برپایی عدالت اجتماعی توجه کند.

امام‌جمعه موقت گچساران بیان کرد: روز دوشنبه سالروز تأسیس شورای نگهبان است، شورای نگهبان در حقیقت نگهبان قانون اساسی جمهوری اسلامی است و مقام معظم رهبری می‌فرمایند که شورای نگهبان چشم بینای نظام برای انتخابات است؛ بنابراین ما در اسفندماه امسال بحث انتخابات مجلس شورای اسلامی راداریم و همه باید برای برگزاری یک انتخابات سالم و سازنده تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام صفایی در ادامه اظهار کرد: روز سه‌شنبه 27 تیرماه روز پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت سازمان ملل از سوی جمهوری اسلامی به دنبال هشت سال دفاع مقدس است، شرق و غرب در حمایت از رژیم بعث بودند اما این ملت ایستادگی و مقاومت کرد و به پیروزی رسیدند.

امام جمعه موفت گچساران بیان کرد: واقعاً جنگ از جهاتی یک نعمت بود و امروز اقتدار ایران اسلامی، نظام سلطه را به‌زانو درآورده است که به خاطر آن جان‌فشانی‌ها در دوران دفاع مقدس بود.

وی افزود: چهارشنبه اول ماه محرم است، محرم ماه عزای اهل‌بیت علیهم‌السلام است که به همه امت اسلامی تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم.

حجت الاسلام صفایی اظهار کرد: مردم ما ارادت خاصی به سیدالشهدا علیه‌السلام دارند. حضرت امام (ره) فرمودند که ما هرچه داریم از محرم و صفر است بنابراین مراسمات عزاداری را باید باشکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار کنیم.

امام‌جمعه موقت گچساران تصریح کرد: نکته‌ای که باید عرض کرد اینکه عزاداری و سینه‌زنی فقط کفایت نمی‌کند و باید ببینیم که امام حسین علیه اسلام از ما چه خواسته است چراکه توجه به مکتب امام حسین و دستورات اهل‌بیت علیهم‌السلام نیز بسیار حائز اهمیت هستند.

وی افزود:آغاز دهه احیای امربه‌معروف و نهی از منکر است و امروز شاهد برخی هنجارشکنی‌ها در بحث عفاف و حجاب هستیم که باید با آگاهی کامل در جامعه امربه‌معروف و نهی از منکر کرد.

حجت‌الاسلام صفایی گفت: همان‌گونه که مردم باید غیرت داشته باشند، دختران وزنان جامعه هم باید حیا و عفت داشته باشند چراکه بی‌حیایی و بی‌عفتی جامعه را آلوده می‌کند و مردم جامعه و مسئولین جامعه نباید در این خصوص سکوت دهند.

وی ادامه داد: مردم جامعه در سطح کشور نشان دادند و از حجاب و عفاف دفاع کردند، در زمان رضاخان قلدر به‌زور سرنیزه می‌خواستند حجاب را از سرزنان بردارند و صدها نفر هم به شهادت رسیدند که عفت و چادر بماند و اما امروز عده‌ای اندکی هنجارشکنی می‌کنند که نیاز است همه و همه در راستای اجرای دستورات عفاف و حجاب تلاش کنیم.

امام‌جمعه موقت گچساران بیان کرد: مجلس شورای اسلامی هر چه زودتر به وظایف خودش در این خصوص عمل کند، قوه قضاییه و سایر دستگاه‌ها در این خصوص اهتمام تام داشته باشند.

وی گفت:جهاد تبیین لازمه اصلی ترویج عفاف و حجاب در جامعه است متأسفانه زمینه ولنگاری در فضای مجازی باز است و ما نتوانستیم به‌درستی تبلیغ مناسب کنیم و جهاد تبیین کنیم.

برچسب ها: شورای نگهبان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزیده
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟ کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟
با وجود فواید مختلف دارچین، مصرف بیش از حد آن به‌ویژه به‌صورت مکمل می‌تواند با برخی دارو‌ها تداخل ایجاد کرده و اثربخشی درمان را کاهش دهد
صفحه خبر بالای تصاویر