کد خبر: ۲۲۴۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷

مذاکرات استقلال با گزینه نکونام برای خط دفاع

مسئولان استقلال با یک بازیکن باتجربه برای جانشینی عارف غلامی در خط دفاعی وارد مذاکره رسمی می‌شوند.
مذاکرات استقلال با گزینه نکونام برای خط دفاع

مخاطب۲۴ : به نقل از ورزش سه ؛ یکی از دغدغه‌های اصلی جواد نکونام در نقل و انتقالات خط دفاعی استقلال است. آبی پوشان بعد از فسخ یک طرفه قرارداد رافائل سیلوا با آرمین سهرابیان مدافع گل گهر به توافق رسیدند و او را در دفاع جذب کردند.

تمدید قرارداد محمدحسین مرادمند با استقلال تا حدی خیال نکونام را راحت کرد، اما با توجه به این مساله که سرمربی آبی‌ها نظری روی تمدید قرارداد با عارف غلامی ندارد، حداقل یک مدافع دیگر باید به جمع آبی پوشان اضافه شود.

گزینه اصلی جواد نکونام برای خط دفاعی استقلال در حال حاضر ایمان سلیمی است. مدافع ۲۷ ساله‌ای که سال گذشته در مس رفسنجان بود و سابقه بازی در گل گهر سیرجان و تراکتور را دارد، مد نظر نکونام است و حالا با توجه به قطعی شدن جدایی غلامی مذاکرات جدی دنبال می‌شود.

مدیران استقلال در نظر دارند تا به زودی با سلیمی به توافق برسند و این بازیکن را به خدمت بگیرند. سلیمی از لیگ برتر پیشنهاد‌های دیگری نیز دارد، اما به نظر می‌رسد او جدی‌ترین گزینه داخلی استقلالی‌ها است و باید دید مذاکرات آینده چه نتیجه‌ای به دنبال خواهد داشت.

اگر استقلالی‌ها ایمان سلیمی را جذب کنند، تا حدی خیال نکونام در خط دفاعی راحت‌تر خواهد شد. اگرچه سرمربی استقلال برای بازگشت رافائل سیلوا نیز از مدیران باشگاه درخواست داشته و باید دید چه اتفاقاتی رخ می‌دهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر