کد خبر: ۲۲۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۱۱

سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به باکو

خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان به نقل از یک منبع دیپلماتیک خبر داد «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز در سفری رسمی عازم پایتخت جمهوری آذربایجان می‌شود.
سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به باکو

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه (۱۲ ژوئیه) به باکو پایتخت جمهوری آذربایجان سفر می‌کند.

خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان به نقل از یک منبع دیپلماتیک ضمن اعلام خبر این سفر رسمی، افزود «هدف از آن تقویت روابط استراتژیک بین دو طرف، تقویت همکاری‌های سیاسی و گسترش روابط امنیتی و مرتبط با فناوری است». طبق این گزارش، گالانت در این سفر با همتایان خود درباره «راه‌های تقویت ثبات منطقه‌ای» گفتگو خواهد کرد.

جمهوری آذربایجان اوایل سال میلادی جاری سفارتخانه را خود در فلسطین اشغالی افتتاح کرد و تل‌آویو به دنبال توسعه بیشتر روابط با باکو است.

در همین راستا، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی نهم خرداد به جمهوری آذربایجان سفر کرد. پیش از او هم وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی به جمهوری آذربایجان سفر کرده بود.

هرتزوگ در فرودگاه بن گوریون و قبل از ترک تل‌آویو به مقصد باکو، جمهوری آذربایجان را «کشور دوست» خطاب و ابراز امیدواری کرد روابط و همکاری‌های دو طرف بیشتر از قبل شود.

رئیس رژیم صهیونیستی همچنین علیه ایران موضع‌گیری کرد و مدعی شد که ایران «یک نیروی ثبات‌زدا در این منطقه است و به دنبال تضعیف ائتلاف‌ها و اتحاد‌های صلح اسرائیل و امنیت در منطقه است».

در همین خصوص «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دهم خرداد در توئیتی نوشت: هیچ یک از تحرکات منطقه‌ای رژیم صهیونیستی از دیدگان نافذ جمهوری اسلامی ایران پنهان نمی‌ماند. لانه عنکبوت قابل اتکا نیست و تقلا برای بسط حضور منطقه‌ای، کمکی به ترمیم بنیان متزلزل داخلی رژیم جعلی نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی نزد ملت‌های جهان منفور است و آینده‌ای نخواهد داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر