کد خبر: ۲۲۳۶۹
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۱

تلاش ناتو برای یافتن راه‌های ارسال مهمات به اوکراین

وزیر دفاع انگلیس عنوان کرد که کشور‌های ناتو "برای پیدا کردن راه‌هایی" جهت ادامه ارسال مهمات به اوکراین "تقلا" می‌کنند.
تلاش ناتو برای یافتن راه‌های ارسال مهمات به اوکراین

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ بن والاس، وزیر دفاع انگلیس روز چهارشنبه در نشست ناتو در ویلنوس گفت: حجم زیادی از مهمات در حال شلیک و مورد استفاده قرار گرفتن است.

والاس به سی ان ان گفت که به دلیل کمبود مهمات، دلیل ارائه بمب خوشه‌ای به اوکراین توسط آمریکا را درک می‌کند، اما اعلام کرد از آنجایی که انگلیس ممنوعیت استفاده از بمب‌های خوشه‌ای را پذیرفته است، نمی‌تواند استفاده از آن را ترویج کند.

وی گفت: از سویی من نیازمندی‌های نظامی که اوکراینی‌ها با آن طرف هستند را درک می‌کنم. آمریکا نیز پیمان را امضا نکرده است، پس آزاد هستند که آنچه که حس می‌کنند درست است را انجام بدهند.

والاس ادامه داد: آن‌ها دارند راه‌هایی برای دور زدن چالش‌ها پیدا می‌کنند. ما پیمان را امضا کرده‌ایم. ما نمی‌توانیم از استفاده از بمب‌های خوشه‌ای پشتیبانی کنیم. ما نمی‌توانیم آن را ترویج کنیم. ما نمی‌توانیم از آن‌ها حمایت کنیم. ما نمی‌توانیم در این زمینه کمکی ارائه دهیم و این محدودیت آن‌هاست.

والاس همچنین درخصوص کمک به اوکراین گفت: تامین تجهیزات برای اوکراین عظیم و گسترده بوده است. گمان می‌کنم که آن‌ها ۱۲ تیپ برای این تهاجم آماده کردند. دو تیپ بزرگ‌تر از اکثریت ارتش‌هاست. ۱۲ تیپ مسلح به لطف تجهیزات هدیه شده و سایر کمک‌های اهدایی، برای ضدحمله آماده هستند. تمامی ما تقلا‌هایی با تداوم زنجیره تامین داشته‌ایم.

برچسب ها: ناتو اوکراین
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.