کد خبر: ۲۲۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۴

نشست ناتو موفقیتی معنادار برای اوکراین بود

رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که نشست ناتو در ویلنیوس "یک موفقیت معنادار برای اوکراین" تلقی می‌شود.
نشست ناتو موفقیتی معنادار برای اوکراین بود

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا : ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه اعلام کرد که این نتیجه نشست ناتو " به شدت لازم" بود و این نشست در مجموع "یک موفقیت معنادار برای اوکراین" محسوب می‌شود.

وی از سران ناتو برای "حمایت‌های عملی و بی‌سابقه‌شان" تشکر کرد و گفت که هیات اوکراینی با تضمین‌های امنیتی به وطن بازمی‌گردند.

به گزارش سی ان ان، زلنسکی گفت: امروز تضمین‌های امنیتی برای اوکراین در مسیر الحاق به ناتو وجود دارد که بسته‌ای مهم از تضمین‌های امنیتی محسوب می‌شود. ما با کشور‌های گروه هفت هماهنگی داریم. چارچوب برای تضمین‌های امنیتی از طریق تمهیدات با شرکای کلیدی‌مان - توافق‌های دوجانبه و چندجانبه - باید بیشتر بسط بیابند. هیات اوکراینی پیروزی حائز اهمیتی برای اوکراین، کشورمان، مردم‌مان و فرزندان‌مان به ارمغان آورده است. این، فرصت‌های امنیتی کاملا جدیدی برای ما رقم می‌زند.

رئیس‌جمهور اوکراین در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت که اوکراین "در مسیر عضویت ناتو" قرار دارد.

برچسب ها: ناتو اوکراین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر