کد خبر: ۲۲۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳

نقش موثر اجرای طرح نجما مخابرات در توسعه فیبرنوری کشور

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران بااجرای طرح نجما سهم موثری در ارتقای زیرساخت فنی برای ارائه اینترنت پرسرعت در کشور دارد گفت: شرکت مخابرات این طرح را با هدف استفاده حداکثری از همه توان و امکانات مخابراتی کشور در قالب یک نهضت جهادی برای سرعت درتوسعه فیبر نوری جهت افزایش سرعت و پهنای باند و رضایتمندی مشتریان دراولویت برنامه‌های خود قرار داده است.
نقش موثر اجرای طرح نجما مخابرات در توسعه فیبرنوری کشور

مخاطب۲۴ : به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران ؛‌ معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران بااجرای طرح نجما سهم موثری در ارتقای زیرساخت فنی برای ارائه اینترنت پرسرعت در کشور دارد گفت: شرکت مخابرات این طرح را با هدف استفاده حداکثری از همه توان و امکانات مخابراتی کشور در قالب یک نهضت جهادی برای سرعت درتوسعه فیبر نوری جهت افزایش سرعت و پهنای باند و رضایتمندی مشتریان دراولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

دکتر زارعیان، معاون تجاری و امور مشتریان شرکت ضمن بیان این مطلب گفت: مشارکت شرکت مخابرات (که ۹۹ درصد از شبکه زیرساخت ثابت کشور را دارد) در پروژه‌ی فیبر نوری، به عنوان پروژه‌ی اصلی و محوری در کشور، از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و از سال ۱۴۰۱ به صورت جهادی در سراسر کشوردر حال پیاده سازی است.

وی با تاکید بر اینکه برای سرعت بیشتر اختیارات اجرای این طرح از ستاد به طور همزمان به مناطق مخابراتی سراسر کشور ابلاغ شداظهار داشت: این شرکت با تقویت زیرساخت‌های شبکه انتقال و فیبرنوری امکان واگذاری سرویس و خدمات به اپراتور‌های سیار و ثابت را دارد.

دکتر زارعیان افزود: شرکت مخابرات به عنوان یک شرکت ارایه دهنده خدمات مخابراتی می‌بایست به حوزه ارایه سرویس‌های جدید قدم بگذارد. در این صورت مخابرات تنها شرکتی ست که قادر خواهد بود در هر زمان و مکانی، خدمات ارتباطی لازم را فراهم کند.

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران افزود: با توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران می‌تواند در حوزه‌هایی مثل IOT، سرویس‌های نوین بانکی و ارزش افزوده، محتوایی، ویدیویی، آموزشی، بهداشتی و درمانی ورود کند و به توانمند سازی کشور و منطقه از طریق فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی کمک کند.

نقش مخابرات در توانمند سازی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات

وی با تاکید براینکه تمامی کشور‌ها باید دسترسی و فراگیری را به طور چشمگیری بهبود بخشند تا شکاف دیجیتالی از بین برود و به آنچه که اتحادیه بین المللی ارتباطات دور (ITU) امسال در روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعات، با شعار «توانمندسازی کشور‌های کمتر توسعه یافته با فناوری اطلاعات و ارتباطات» اعلام کرد برسند. تصریح کرد: در دوسال اخیر یکی از برنامه‌های اساسی و جدی شرکت مخابرات ایران ورود به این عرصه است و خوشبختانه تا به حال در این زمینه موفقیت‌هایی نیز داشته است. مخابرات ایران بنادارد که در زمینه سرویس‌های ویدیویی، اینترنت اشیا و سرویس‌های مبتنی بر متاورس و نسل پنج تلفن همراه توانمندتر شود.

دکترزارعیان، با بیان اینکه همچنین در زمینه توانمند سازی نیازمند زیرساخت‌های حقوقی قوی هستیم تصریح کرد: تا زمانی هم که این زیرساخت‌ها به تصویب مجلس نرسیده باشد و ضمانت اجرایی قوی نداشته باشد، قطعاً در توسعه کاربرد ارتباطات و فناوری اطلاعات با مشکل مواجه خواهیم بود.

نقش رگولاتوری در زمینه توانمند سازی

وی افزود: زیرساخت دیگری که باید مورد توجه قرار بگیرد، نقش رگولاتوری در زمینه توانمند سازی است. براساس تجربیات، رگولاتوری در ایران نتوانسته نقش اساسی خود را ایفا کند و برخی دلایل مانند جوان بودن این نهاد در ایران، جهت دار بودن و مستقل نبودن رگولاتوری در ایران باعث شده که نتواند وظایف اصلی خود را به طور کامل وکافی انجام دهد. رگولاتوری در حوزه ارتباطات، چون وابسته به وزارت ارتباطات است؛ همواره در تصمیم گیری برای خودش دچار مشکل بوده و از این روی موفق نبوده است و این پیش شرط باید محقق شود. دراین راستا، توصیه می‌شود که در برنامه هفتم توسعه به حضور رگولاتوری مناسب و مستقل در ایران به صورت صریح و واضح پرداخته شود و درنهایت اینکه، توجه به این زیرساخت‌ها باعث می‌شود که اتفاق مورد نظر درزمینه توانمندسازی و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات درایران بیفتد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
اینترنت موبایل گران نمی‌شود اینترنت موبایل گران نمی‌شود
رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته از طرف مجلس، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مانع از افزایش قیمت تعرفه اینترنت موبایل در برهه زمانی کنونی شد.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
صفحه خبر بالای تصاویر