کد خبر: ۲۲۳۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲

بانک توسعه تعاون به دنبال تطبیق حداکثری عملیات با موازین فقهی و شرعی است

سرپرست معاونت مدیرعامل بانک توسعه تعاون در امور حقوقی و نظارت از اهتمام بانک برای تطبیق حداکثری عملیات با موازین فقهی و شرعی خبر داد.
بانک توسعه تعاون به دنبال تطبیق حداکثری عملیات با موازین فقهی و شرعی است

مخاطب۲۴ : به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ؛ محمد ذوالفقاری سرپرست معاونت مدیرعامل بانک توسعه تعاون در امور حقوقی و نظارت در نشست تخصصی بانکداری اسلامی اظهار داشت: همایش بانکداری اسلامی طی سه دهه اخیر به همت بانک مرکزی و با مشارکت و هم افزایی شبکه بانکی برگزار شده و صاحب نظران و مدیران اجرایی به ابعاد متنوع اجرایی، نظری و عملیاتی بانکداری اسلامی می‌پردازند.

وی افزود: برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور روسای سابق بانک مرکزی و مدیران ارشد کنونی و پیشین نظام بانکی می‌تواند در ارائه مباحث، اشتراک تجربیات و طرح راهکار‌ها و نوآوری‌ها مثمر ثمر واقع شود.

ذوالفقاری تاکید کرد: شبکه بانکی همواره در تلاش بوده خود را به معیار‌ها و ویژگی‌های بانکداری اسلامی و بانکداری بدون ربا نزدیک نماید.

وی تصریح نمود: بانک توسعه تعاون در استقرار ناظر شرعی و مشاور فقهی از جمله بانک‌های پیشرو در نظام بانکی بوده است و مراسم معارفه ناظر شرعی با حضور مدیر عامل بانک، رییس و دبیر شورای فقهی بانک مرکزی برگزار شد.

ذوالفقاری ادامه داد: کلیه عملیات بانک در تجهیز و تخصیص منابع و پرداخت تسهیلات مبتنی بر موازین فقهی و شرعی و طبق عقود اسلامی در جریان است و چنانچه هر گونه نوآوری و راهکار جدید نیز از سوی نهاد‌های ناظر من جمله بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ شود بانک در اسرع وقت نسبت به اجرای آن مبادرت می‌ورزد.

در این نشست تخصصی فرشاد حیدری رییس موسسه آموزش عالی بانکداری ایران، آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، طهماسب مظاهری و، ولی الله سیف روسای پیشین بانک مرکزی و تعدادی از مدیران ارشد کنونی و پیشین شبکه بانکی به ارائه مطلب پرداختند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر