کد خبر: ۲۲۲۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۱

استفاده از ربات نگهبان مدرسه در آمریکا

با توجه به اینکه افزایش موارد تیراندازی در مدارس ایالات متحده، مسئولان این کشور را مجبور کرده است که در زمینه امنیت خلاقیت به خرج دهند، اکنون گزارش شده است که مدرسه‌ای در ایالات متحده از یک ربات مجهز به هوش مصنوعی به عنوان نگهبان امنیتی استفاده می‌کند.
استفاده از ربات نگهبان مدرسه در آمریکا

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ در پی افزایش حوادث تیراندازی در مدارس آمریکا، ادارات در زمینه امنیت سعی در بروز خلاقیت دارند و اکنون دبیرستانی در ایالت نیومکزیکو یک برنامه آزمایشی را آغاز کرده است که در آن یک ربات به صورت ۲۴ ساعته و هفت روز هفته در محوطه دانشگاه گشت می‌زند.

این ربات در حال حاضر در دبیرستان سانتافه مستقر شده است و در حال آموزش دیدن است تا فعالیت‌های عادی مدرسه را بیاموزد و افرادی را که در محوطه دانشگاه دیده می‌شوند یا رفتار تهاجمی از خود نشان می‌دهند، شناسایی و نشان‌گذاری کند.

اگر یک تیرانداز خود را نشان دهد یا هر نوع تهدید دیگری رخ دهد، این ربات به تیم امنیتی هشدار می‌دهد. سپس به سمت مهاجم حرکت می‌کند و از او برای کمک به افسران مجری قانون در اتخاذ یک اقدام مناسب تصویربرداری می‌کند و تصاویر را ارسال می‌کند.

این ربات کاملاً مستقل و دارای هفت دوربین است و برای مقاومت در شرایط آب و هوایی مختلف ساخته شده است.

این ربات در حال حاضر مسلح نیست، زیرا این مدرسه تصمیم گرفته است ویژگی‌های تجهیز به سلاح را در طول آزمایش آن غیرفعال کند، اما این قابلیت را دارد که با یک فرد متخاصم مقابله کند و به اعضای تیم امنیتی اجازه دهد تا از طریق سیستم ارتباطی آن با فرد مهاجم تعامل داشته باشند.

ماریو سالبیدرز مدیر اجرایی ایمنی و امنیت مدرسه دولتی سانتافه می‌گوید که این مدرسه در حال بررسی فعال کردن ویژگی مسلح کردن این ربات در آینده است.

گفتنی است که این مدرسه مالک فیلم‌های ربات است و در مورد ذخیره یا عدم ذخیره آن حرف نهایی را می‌زند.

جالب توجه است که این ربات در شرایط اضطراری وقوع حمله به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که اقدامات تهاجمی‌تری مانند نشانه‌گیری پرتوی لیزر به سمت قفسه سینه مهاجم و درخواست از او برای رها کردن سلاح‌های خود انجام دهد.

خوشبختانه تا زمان انتشار این گزارش، این ربات تنها کارگران جدیدی را که در حال ورود به محل ساخت و ساز مدرسه و چند نفری که سعی در باز کردن در‌های قفل شده داشتند، شناسایی کرده و خبری از حمله مسلحانه نبوده است.

فیلم‌های ویدیویی که در حال حاضر توسط این ربات جمع‌آوری شده است، اعضای کادر آموزشی مدرسه و دانش‌آموزانی را نشان می‌دهد که برای دوربین‌ها دست تکان می‌دهند. همچنین به نظر نمی‌رسد که حضور این ربات هیچ‌کس را در محوطه مدرسه دچار مشکل کرده باشد.

در ماه مه بود که گزارش شد افرادی که در کشور سوئیس زندگی می‌کنند، یک ربات گشت‌زن را که توسط یک استارتاپ رباتیک به نام Ascento ساخته شده است، مشاهده کرده‌اند و به زودی می‌تواند جای نگهبانان امنیتی انسان را بگیرد. این دستگاه تاکنون با موفقیت به عنوان نگهبان شرکت امنیتی سوئیسی Securitas AG عمل کرده و ثابت کرده است که بسیار چابک و کارآمد است.

اکنون سوالی که پیش می‌آید این است که آیا این فناوری می‌تواند پایان کار نگهبانان انسانی باشد؟

برچسب ها: آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
قیمت واکسن HPV چقدر شده؟ قیمت واکسن HPV چقدر شده؟
واکسن گارداسیل با وجود تقاضای بالا در دسترس نیست و این در حالی است که از اواخر اسفند ۱۴۰۳ قیمت این واکسن وارداتی به بیش از ۱۰ میلیون تومان رسید و حالا با تغییر منبع ارزی هم باید انتظار افزایش قیمت آن را داشت.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
برگزیده
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر