کد خبر: ۲۲۲۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴

پیش‌بینی قیمت خودرو در هفته اول آذر؛ خودرو ارزان می‌شود؟

واردات خودرو در مجلس تصویب شد. با تصویب این طرح انتظار می‌رفت خودرو ارزان شود اما بازار روند معکوس به خود گرفت. آیا خودرو در هفته اول آذر ارزان می‌شود؟
پیش‌بینی قیمت خودرو در هفته اول آذر؛ خودرو ارزان می‌شود؟

بازار خودرو دوباره راکد شد. این بار دیگر نه خبری از خریدار است و نه فروشنده. برخی از افراد برای محک زدن بازار، خودرو خود را آگهی می‌کنند اما خبری از خریدار نیست.

فروشندگان علت رکود بازار را دو مساله می‌دانند. نخستین مساله ابهام در نحوه اجرای واردات خودرو. مساله دوم آغاز دور جدید مذاکرات است. این دو عامل باعث شده سرمایه‌گذاران از بازار خودرو عقب‌نشینی کنند.

قیمت انواع پراید چند؟
بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت برخی خودروها در روز چهارشنبه ( ۲۶ آبان ۱۴۰۰) با افزایش قیمت پراید و کاهش قیمت برخی از مدل‌های پژو همراه بود. قیمت پراید ۱۱۱ به ۱۶۸ میلیون تومان رسید. قیمت پراید ۱۳۱ به ۱۴۹ میلیون تومان افزایش یافت. قیمت خودرو تیبا هاچ بک مدل ۱۴۰۰ افزایش داشت و به ۱۸۶ میلیون تومان رسید.

رکود تورمی در بازار خودرو
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی مشهد با اشاره به پیش‌بینی خود بازار خودرو می‌گوید: هر چند دولتمردان وعده کاهش قیمت خودرو را دادند اما به دلیل ابهام در اجرای طرح واردات خودرو و همچنین آینده مذاکرات، قیمت خودرو با رکود تورمی همراه شده است.

حمیدرضا حیدری به تجارت‌نیوز توضیح داد: چنانچه در هفته اول آذر قیمت دلار افزایش پیدا کند، خودرو در بازار ایران تحت تاثیر افزایش قیمت دلار و ابهام در اجرای طرح واردات خودرو ممکن است، دوباره گران شود.

کدام کشورها خودروی ایرانی را ممنوع کردند؟
فروشندگان خودرو می‌گویند هر چند انتظار می‌رفت با مصوبه طرح آزادسازی واردات، خودرو ارزان شود اما ابهامات در اجرای این طرح باعث شد خودروهای ایرانی گران شوند.

مجلس گفته است از این پس افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند به ازای صادرات قطعه یا خودرو ایرانی، خودروی لوکس وارد کنند. این در حالی است که پیش از این عراق واردات خودروهای ایرانی را به کشورش پس زده بود.

اخیرا سوریه و آذربایجان هم واردات خودروهای ایرانی را به کشور خود ممنوع کرده‌اند! حیدری در این مورد گفت: با وجود تحریم‌ها عملا صادرات خودرو و قطعات آن سخت است. هفته گذشته تقاضا برای خرید خودرو زیاد بود. حالا اما تقاضایی برای خرید و فروش خودرو دیده نمی‌شود. بازار خودرو راکد است و تا زمانی که ابهامات طرح واردات خودرو برطرف نشود، ممکن است این رکود تورمی در بازار ادامه‌دار باشد.

او ادامه داد: روز پنج‌شنبه در آخرین معاملات، دلار تحت تاثیر مذاکرات اندکی ارزان شد. با کاهش قیمت دلار و مصوبه اخیر مجلس نسبت به واردات اما خودرو ایرانی ارزان نشد.

هر چند که تجار نسبت به طرح تصویب شده واردات خودرو نقد دارند اما باید دید در آستانه مذاکرات سیگنالی برای کاهش قیمت خودرو وجود دارد؟

به گفته فعالان بازار مسلما تحریم‌ها قیمت تمام شده تولید خودرو را افزایش داده است. پیش از این هم حمیدرضا، حیدری، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی مشهد گفته بود: حتی اگر مذاکرات هم نتیجه‌بخش باشد در بازار خودرو چندان تاثیر نمی‌گذارد. چرا که برنامه‌های دولت در بازار ارز ابهام دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر