کد خبر: ۲۲۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷

مراقب حربه جدید سودجویان و کلاهبرداران باشید

در پی انتشار اخباری مبنی بر اجاره حساب بانکی هم وطنان توسط برخی از کلاهبرداران و سودجویان و مشاهده موارد مشکوک به پولشویی در نظام بانکی کشور، روابط عمومی بانک دی در راستای صیانت از حقوق مشتریان خود، اطلاعیه‌ای به شرح ذیل منتشر نمود.
مراقب حربه جدید سودجویان و کلاهبرداران باشید

مخاطب۲۴ :‌به نقل ازعمومی بانک دی ؛ به دنبال هشدار بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، موضوع اجاره حساب بانکی هم‌وطنان در مقابل پرداخت اجاره بهای ماهیانه، به مهم‌ترین راهکار و ابزار دلالان و کلاهبرداران برای سوء استفاده از شهروندان تبدیل شده است به گونه‌ای که کلاهبرداران با در اختیار گرفتن حساب یا کارت بانکی و کد ملی افراد در قبال پرداخت اجاره بهای ماهیانه، نسبت به جابجایی پول‌های به دست آمده از فعالیت‌های غیرقانونی و انتقال وجه با نام صاحبان حساب اقدام می‌کنند ضمن این که هرگز به آن‌ها اجاره‌ای پرداخت نمی‌گردد؛ لذا نظر به این که واگذاری ابزار برداشت از قبیل شماره حساب، کارت، رمز اینترنت بانک و تلفن بانک و ... بر اساس قوانین و مقررات به اشخاص ثالث ممنوع بوده و تبعات قانونی به کارگیری این ابزار در راستای انواع جرائم مالی نظیر کلاهبرداری و پولشویی بر عهده شخص صاحب سپرده می‌باشد از تمامی مشتریان درخواست می‌گردد در حفظ و نگهداری اطلاعات حساب شخصی خود، هوشیاری لازم را معمول داشته و مراقب فریب سوداگران و سودجویان باشند.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرودگاه بن گوریون بار دیگر هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت فرودگاه بن گوریون بار دیگر هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت
نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که نیروی موشکی یمن با یک موشک بالستیک «ذوالفقار»، فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه اشغالی «یافا» در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را هدف قرار داد.
نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد
نتایج اولیه نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ روز دوشنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۴ به صورت نمرات خام بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است و داوطلبان در پروفایل سنجش خود می‌توانند نتایج را مشاهده کنند.
بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد
با پیشنهاد ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) و با موافقت معاونت میراث‌فرهنگی، بازدید از اماکن فرهنگی‌تاریخی تحت نظر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ۱۳ خردادماه رایگان است.
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
برگزیده
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها
امضای موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و عمان احتمالا کفه ترازو را به سمت عمانی‌ها سنگین‌تر کرده و اگر واردات کالا‌های عمانی با تعرفه کمتر به ایران وارد شود تولیدکنندگان ایرانی را در فضای رقابت نابرابر با عمانی‌ها می‌اندازد که نه تنها کمکی به بهبود وضع اقتصادی نخواهد کرد بلکه چالش‌های جدیدی برای برخی صنایع ایران ایجاد می‌کند.
اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان
معاون اول رییس جمهوری مصوبه اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان از سوی هیات دولت را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر