کد خبر: ۲۲۱۷۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸

محمدرضا حسینیان: توسعه فرهنگ بیمه در کشور بسیار ضروری است

مجری مطرح تلویزیون گفت: توسعه فرهنگ بیمه در کشور بسیار ضروری است و اهمیت ویژه‌ای دارد.
محمدرضا حسینیان: توسعه فرهنگ بیمه در کشور بسیار ضروری است

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی بیمه آرمان، سید محمدرضا حسینیان با توجه به اهمیت بالای فرهنگ سازی بیمه در سطوح مختلف جامعه توضیح داد: این روز‌ها بسیاری از راکبین موتور سیکلت متأسفانه بیمه ندارند و به دلایل مختلف از این امکان برخوردار نیستند.

وی اضافه کرد: همچنین بخش اعظمی از جامعه با خدمات بیمه‌ای و نحوه پرداخت حق بیمه خود آشنا نیستند که همین امر موجب سختیِ روند رو به رشد و نیز عدم توسعه فرهنگ بیمه در کشور می‌شود.

مجری با سابقه صدا و سیما در ادامه یادآور شد: مدیران ارشد در صنعت بیمه کشور باید به این نقطه اشتراکی برسند که سرعت تکنولوژی و همینطور عصر ارتباطات، هر روز بیشتر و بیشتر می‌شود و باید در این صنعت بزرگ، شاهد هوشمند سازی و صرفه جویی در وقت و زمان برای مشتریان خود باشیم.

حسینیان با حضور در بیمه آرمان و بازدید از دو طرح بیمه‌ای و محصول ملی «اینکس» و «پاوان»، در پایان یادآور شد: آینده خوبی را برای این شرکت در عرصه تجارت الکترونیک و همچنین عصر دیجیتال می‌توان متصور شد و جا دارد برای دستیابی به این مهم به خانواده بزرگ بیمه آرمان تبریک گفت.

برچسب ها: بیمه آرمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر