کد خبر: ۲۲۰۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷

تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری بانک توسعه تعاون از ۴۴۰۰ میلیارد ریال گذشت

عضو هیات‌مدیره بانک توسعه تعاون از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری بانک توسعه تعاون به بیش از ۴۴۰۰ میلیارد ریال خبر داد.
تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری بانک توسعه تعاون از ۴۴۰۰ میلیارد ریال گذشت

مخاطب۲۴ : به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ؛ محمد جعفر ایرانی اعلام کرد:در سال ۱۴۰۱ این بانک ۱۰ هزار و ۷۹۲ فقره تسهیلات فرزندآوری به میزان ۴۴۰۳ میلیارد ریال به واجدان شرایط پرداخت کرده است.

عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون افزود:جزئیات تسهیلات فرزندآوری بانک توسعه تعاون نشان می‌دهد دارندگان فرزند دوم بیشترین تسهیلات را دریافت کرده اند.

وی ادامه داد: بر اساس بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی، برای فرزند اول مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت سه سال، فرزند دوم مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت چهار سال، فرزند سوم مبلغ ۹۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت پنج سال، فرزند چهارم مبلغ ۱۲۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت شش سال و فرزند پنجم به بعد مبلغ ۱۵۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت هفت سال تسهیلات تعیین شده است.

عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون بیان کرد:متقاضیان واجد شرایط برای متولدین اول فروردین ۱۴۰۰ به بعد و حداکثر تا دو سال پس از تولد فرزند، می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مربوطه اقدام کنند.

ایرانی اعلام کرد: در صورتیکه حین دوره بازپرداخت تسهیلات تولد فرزند، فرزند دیگری از متقاضی به دنیا آمد، پرداخت تسهیلات مذکور طبق ضوابط این دستورالعمل به کودک بعدی نیزامکان پذیر است.

به گفته عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون، کلیه متقاضیان تسهیلات فرزندآوری ابتدا باید از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند به نشانی ve.cbi.ir ثبت نـام کرده و فرم مربوطه را تکمیل کنند. در صورت موفقیت آمیز بودن مراحل ثبت نام، کد رهگیری ۱۰ رقمی به شماره تلفن همراه ثبت شده در فرم ثبت نام از طریق پیامک ارسال می‌شود.

ایرانی در پایان اعلام کرد:بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۲ در راستای عمل به تکالیف نهاد‌های بالادستی واجرای قانون جوانی جمعیت تمام تلاش خود را برای پرداخت صددرصدی سهمیه تعیین شده تسهیلات فرزندآوری به کار خواهد بست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران برگزار شد قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران برگزار شد
جدول بازیهای لیگ برتر فوتبال مشخص شد،مراسم قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران (یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴) در هتل المپیک تهران برگزار و تیم ها رقبای خود را شناختند.
پر آبی سد‌های تهران شایعه است پر آبی سد‌های تهران شایعه است
شرکت آب منطقه‌ای آب تهران اعلام کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و پشت سرگذاشتن ۵ سال خشکسالی، حجم سد‌های تهران از جمله امیرکبیر و لتیان به عنوان ۲ سد مهم تامین آب تهران به حدود نصف سال گذشته رسیده است.
عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود
در این مقاله، ارتباط میان عفونت ویروسی و سرطان کبد را بررسی می‌کنیم و می‌گوییم چه کسانی باید آزمایش بدهند و چگونه تشخیص زودهنگام می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد.
خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم
حسین ابرقویی، مدافع فصل گذشته خیبر خرم‌ آباد، پس از امضای قرارداد رسمی با پرسپولیس، در لایو باشگاه درباره احساسات خود از این انتقال صحبت کرد؛ انتقالی که با انتقاد برخی از هواداران همراه بود و باعث شد او نتواند جملاتش را تکمیل کند
آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند
رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس گفت.
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
شاهکاری از سینمای آسیا شاهکاری از سینمای آسیا
کوروساوا در سال ۱۹۹۰ جایزه اسکار یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. او پس از مرگ از سوی مجله ایژن‌ویک و سی‌ان‌ان به عنوان «آسیایی قرن» در رده «هنر، ادبیات و فرهنگ» معرفی شد و از او به‌عنوان یکی از پنج فردی که بیشترین سهم را در بهبود آسیا در سده بیستم داشتند، یاد شد.
برگزیده
حضور نامبارک واسطه‌ها در مرحله بسته بندی برنج حضور نامبارک واسطه‌ها در مرحله بسته بندی برنج
عضو انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با انتقاد از ارائه آمار اشتباه توسط برخی نهاد‌های دولتی، اعلام کرد که تولید واقعی برنج در کشور کمتر از ارقام رسمی است. او هشدار داد که سهم بالای واسطه‌های بی‌هویت در بسته‌بندی برنج، بازار این محصول را با مشکل شفافیت و افزایش قیمت مواجه کرده است.
ایران‌خودرو مشتری ندارد ایران‌خودرو مشتری ندارد
جدیدترین آمار از طرح فروش محصولات ایران‌خودرو نشان می‌دهد استقبال عمومی از خرید خودرو از کارخانه با کاهش چشمگیری مواجه شده است.
مدیرعامل دوتابعیتی از کشور خارج شد! مدیرعامل دوتابعیتی از کشور خارج شد!
گزارش‌ها حاکی از آن است که «م. س» مدیرعامل یکی از بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور حدود یک هفته است که در محل کار خود حاضر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر