کد خبر: ۲۲۰۶۹
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۴

کنعانی‌زادگان: اگر دنبال پول بودم به پرسپولیس نمی‌آمدم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید از کشور‌های مختلف پیشنهاد داشته و اگر دنبال پول بود، به پرسپولیس نمی‌آمد.
کنعانی‌زادگان: اگر دنبال پول بودم به پرسپولیس نمی‌آمدم

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ محمد حسین کنعانی‌زادگان بعد از امضای قرارداد با پرسپولیس اظهار کرد: خوشحالم که به پرسپولیس برگشتم. آدم وقتی خانه‌ای با عشق و محبت دارد با هیچی چیز آن را عوض نمی‌کند.

اگر دنبال پول بودم به پرسپولیس نمی‌آمدم

وی ادامه داد: حرف‌هایی بود که می‌گفتند کنعانی‌زادگان بازار گرمی می‌کند، اما چنین چیزی نبود و همه از پیشنهاد‌های من با خبر بودند. از سایر تیم‌ها هم تشکر می‌کنم که به من پیشنهاد دادند. وقتی از پرسپولیس جدا شدم گفتم خانه اول و آخرم پرسپولیس است و هر زمانی برگردم جز پرسپولیس در جایی دیگری نمی‌توانم بازی کنم. خدا را شاکر که به اینجا آمدم. اگر دنبال پول بودم هیچ وقت به پرسپولیس نمی‌آمدم.

او در ادامه درباره تراکم بازیکنان باکیفیت در خط دفاع پرسپولیس هم گفت: ما پرسپولیس هستیم و ۲۰ میلیون هوادار پشت ما است. هیچ فرقی ندارد چه کسی بازی می‌کند. چه یک دقیقه و چه ۹۰ دقیقه بازی کنم، مهم موفقیت پرسپولیس است. یک کار نیمه تمام داریم و باید آن را تمام کنیم. دو بار تا یک قدمی آن رفتیم و ان‌شاءالله امسال بتوانیم قهرمان آسیا بشویم.

قول داده بودم برگردم

کنعانی‌زادگان درباره همکاری دوباره با یحیی گل‌محمدی هم گفت: وقتی از قطر بازگشتم با من تماس گرفتند و صحبت کردیم و پیشنهاداتی از قطر و امارات و عربستان هم مطرح شد و پیشنهاد جدی داشتم، اما قول داده بودم که برگردم و به آقای گل‌محمدی هم گفتم وقتی برگردم جز پرسپولیس انتخابی نخواهم داشت.

وی افزود: هواداران به من لطف دارند و همیشه گفته‌ام هیچ کم و کسری در زمین نمی‌گذارم. اگر سرم بشکند و رباط پایم پاره شود، باز هم برای این تیم می‌جنگم. من هرچه دارم از پرسپولیس است و افتخار می‌کنم که در این تیم هستم و جز قهرمانی آسیا به چیزی فکر نمی‌کنم.

ماجرای هدیه تلفن همراه به یک هوادار خردسال

او درباره اینکه یک گوشی موبایل به یکی از هواداران خرد سال پرسپولیس هدیه داده است هم گفت: دیدم آن کودک ناراحت است و به من اطلاع دادند که گوشی موبایل او را دزدیده‌اند. دوست ندارم هیچ هوادارای ناراحت شود. برایم سخت بود که او اشک می‌ریخت.

می‌دانم با قلعه‌نویی به فینال آسیا می‌رویم

کنعانی‌زادگان درباره تیم ملی فوتبال ایران هم گفت: همیشه گفته‌ام وقتی پرسپولیس و استقلال خوب باشند تیم ملی قوی داریم. از امیر قلعه‌نویی تشکر می‌کنم که زحمت می‌کشند و تک تک بازیکنان را آنالیز می‌کنند. انتخاب امیر قلعه‌نویی بسیار خوب بود. روز اول وقتی با بازیکنان صحبت کردند مشخص بود شناخت دارند. او پر افتخارترین مربی ایران است. می‌دانم ۱۰۰ درصد تا فینال آسیا می‌رویم و جز قهرمانی به چیز دیگری فکر نمی‌کنیم.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر