کد خبر: ۲۱۹۸۶
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۶

گسترش امید موجب تقویت سرمایه‌های اجتماعی شود

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: نقش رسانه‌ها در توسعه و گسترش امید در جامعه و به نوبه آن تقویت سرمایه اجتماعی که توسعه پایدار را به همراه خواهد داشت؛ تاثیرگذار و غیر قابل انکار است.
گسترش امید موجب تقویت سرمایه‌های اجتماعی شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :رحیم سرهنگی شامگاه چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه که همزمان با روز قلم در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی برگزار شد؛ تاکید کرد: تقویت سرمایه اجتماعی با امید آفرینی محقق می‌شود و در این میان رسانه‌های گروهی می‌توانند با انعکاس دستاورد‌های موفق مسوولان و ایجاد انگیزه و امید در جامعه، در این زمینه پیش قدم باشند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به لزوم پاسخگویی مسوولان، بر مطالبه گری و پیگیری عملکرد مسوولان کیش از سوی اصحاب رسانه تاکید کرد و گفت: از انتقاد سازنده استقبال می‌کنیم و آن را نیاز جامعه کیش می‌دانیم، اما در این میان آنچه نباید فراموش شود لزوم ایجاد انگیزه و امید در بین سرمایه‌های اجتماعی است.

رحیم سرهنگی بر تداوم برگزاری جلسات با رسانه‌های گروهی تاکید کرد و گفت: ایفای نقش رسانه‌ها در جذب مردم و جلب همکاری آنان، موجب تحقق توسعه همه جانبه کیش می‌شود.

وی آشنا کردن مردم با ظرفیت‌های کیش، جلب مشارکت کارشناسان و صاحب نظران نخبه و سرمایه گذاران، نظارت عمومی و کمک به مسوولان برای تحقق توسعه را از جمله وظایف رسانه‌های گروهی عنوان و خاطر نشان کرد: رسانه‌های کیش می‌توانند با توجه به ارتباطات نزدیک خود با مردم، به عنوان موتور محرکه توسعه این منطقه در راستای توسعه پایدار و فراگیر کیشوند محور حرکت کنند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: در تلاش برای ایجاد زیرساخت‌ها و ارتقا شاخص‌های زندگی و توسعه همه جانبه و متوازن در کیش هستیم تا این جزیره از سوی نخبگان کشور جهت سکونت دائم مورد توجه قرار گیرد.

وی حوزه مالی و سرمایه گذاری و اقتصاد دیجیتال را از جمله دیگر ظرفیت‌های تعریف شده جزیره کیش عنوان کرد و افزود: جزیره کیش می‌تواند پایلوت بسیاری از طرح‌های اقتصادی باشد که پس از اجرا در این منطقه، به عنوان الگو به کشور معرفی شود.

رحیم سرهنگی با درخواست حمایت اصحاب رسانه از انتصاب مدیران جوان در سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: سازمان منطقه آزاد کیش مصمم است با بکارگیری تمام ظرفیت‌های خود در راستای ارتقاء اقتصادی و توسعه فرهنگی و اجتماعی کیش گام بردارد و محقق شدن این مهم، بدون همکاری قشر‌های مختلف مردم از جمله اصحاب رسانه امکان پذیر نخواهد بود.

وی همچنین از برنامه ریزی جهت ارتقا سطح آموزش و پرورش کیش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی خبرداد و افزود: اقدامات مثبتی در حال انجام است که نتایج آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که خرید هواپیما توسط بخش خصوصی و سرمایه گذاران کیش پایان بخش مشکل کمبود هواپیما در مسیر کیش در فصل تابستان است؛ افزود: شرکت‌های هواپیمایی که در نیمه نخست امسال همکاری لازم را داشته و پاسخگوی تقاضای سفر به کیش باشند؛ درخواست آن‌ها برای افزایش پرواز یا خدمات بیشتر و توسعه پروازی در نیمه دوم سال در اولویت قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر