کد خبر: ۲۱۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۶

پیاده‌سازی یک بازی محبوب با فناوری پردازش لبه شبکه همراه اول

فناوری پردازش در لبه شبکه همراه اول (MEC) در الکامپ ۲۰۲۳ بر روی شبکه همراه اول و با پیاده‌سازی یک بازی محبوب برای عموم رونمایی شد.
پیاده‌سازی یک بازی محبوب با فناوری پردازش لبه شبکه همراه اول

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول: فناوری پردازش در لبه شبکه همراه اول (MEC) که زیرساخت مناسبی جهت بهبود تجربه کاربری با پردازش ترافیک نزدیک تر به کاربر و در نتیجه کاهش تاخیر و افزایش پهنای باند است، در الکامپ ۲۰۲۳ بر روی شبکه همراه اول و با پیاده سازی یک بازی محبوب برای عموم رونمایی شد.

 

این فناوری یکی از ستون های آماده سازی شبکه ارتباطی برای حرکت به سمت فناوری نسل پنجم است.

 

سرویس های مبتنی بر این فناوری عمدتاً محتوایی و تعاملی هستند که با اتکا به معماری متفاوت و انجام پردازش در لبه شبکه، تجربه های مطلوب تری را در استفاده از فناوری های نسل نوین فراهم می کند.

 

همراه اول این فناوری را در نمایشگاه الکامپ ۲۰۲۳ با اجرا بر روی یک بازی کامپیوتری، به نمایش گذاشته است؛ همچنین برای قابل درک بودن توانمندی این فناوری، بازی مذکور در دو حالت «پردازش توسط MEC» و «پردازش به حالت عادی» پیاده سازی شده است که بازدیدکنندگان از سالن ۳۵ نمایشگاه بین المللی تهران می توانند شاهد تفاوت در کیفیت اجرای هر دو حالت باشند.

 

محاسبات لبه با دسترسی چندگانه (MEC) نوعی معماری شبکه است که قابلیت های رایانش ابری و یک محیط ارائه خدمات پیشرفته ارتباطی در لبه شبکه را فراهم می کند.  

 

هدف از راه اندازی MEC کاهش تأخیر، اطمینان از عملکرد کارآمد شبکه و ارائه خدمات و بهبود تجربه مشتری عنوان شده است. 

 

محاسبات لبه با دسترسی چندگانه که به عنوان «محاسبات لبه تلفن همراه شناخته می شود» اکنون در دنیا به طور گسترده ای به عنوان یک تحول در رایانش ابری تعریف می‌شود؛ زیرا انجام محاسبات را به مکان فیزیکی کاربر یا همان منبع داده نزدیک می کند.

 

برای شفاف تر شدن عملکرد MEC، وقتی یک دستگاه به آنتن 4G شبکه تلفن همراه متصل می شود، اکثر برنامه های کاربردی تلفن همراه در مرکز داده های بزرگ و داخلی دورتر از کاربر نهایی قرار دارند.  

 

بنابراین محاسبات لبه با دسترسی چندگانه تکنولوژی ای است که به ارائه دهنده سرویس های محتوایی و گیم این امکان را می دهد تا سرویس خود را با کیفیت بسیار بالاتر و تاخیر پایین در اختیار کاربر قرار دهد.


این تکنولوژی همچنین علاوه بر پشتیبانی از سرویس های محتوایی و گیم که توسط تولید کنندگان داخلی توسعه می یابند، قادر است سرویس های بسیار پیشرفته برای صنایع مختلف نظیر کارخانه ها، بیمارستان ها و... که هدف گذاری برای هوشمند سازی دارند، ارائه دهند. 

 

همراه اول به عنوان اپراتور پیشرو در حوزه تلفن همراه و دیجیتال، هم اکنون قادر به فراهم کردن این بستر و سرویس برای توسعه دهندگان محتوا و بازی و مشتریان تجاری بزرگ است.

 

نمایشگاه الکامپ 2023 که از 4 تیر آغاز به کار کرد، امروز 8 تیر در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به کار خود پایان داد.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر