کد خبر: ۲۱۹۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
رئیس منتا تشریح کرد:

همکاری بانک توسعه تعاون و مرکز نوآوری و توسعه تعاون گسترش می‌یابد

رئیس مرکز نوآوری و توسعه تعاون اعلام کرد: بانک توسعه تعاون به عنوان ۵۱ درصد سهامدار منتا می‌تواند پروژه‌های نوآورانه خود را از طریق این مرکز پیش برد.
همکاری بانک توسعه تعاون و مرکز نوآوری و توسعه تعاون گسترش می‌یابد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛به گفته صالحی راد، بانک توسعه تعاون ۵۱ درصد سهام مرکز نوآوری و توسعه تعاون را دارد. وی درباره رابطه بانک توسعه تعاون و منتا گفت: بانک توسعه تعاون با منتا رابطه معنوی دارد؛ یعنی به قول خارجی‌ها ما رابطهٔ parental با بانک داریم. بانک می‌تواند در فضای رابطه تجاری با مرکز نوآوری وارد همکاری شود. ما نیز می‌توانیم بخشی از بار توسعه‌ای بانک را برداریم. از منظر تجاری و اقتصادی، هر هستهٔ نوآوری که ایجاد می‌شود یک مشتری بالقوه برای بانک توسعه تعاون است.
رئیس مرکز نوآوری و توسعه تعاون اعلام کرد: در حال حاضر در مراکز استانی منتا حدود ۱۰۰ پروژه نوآور در حوزه تعاونی در حال مدیریت و راهبری است.
مصطفی صالحی راد افزود: در دفتر مرکزی منتا در دو حوزه عملیاتی، اقداماتی را آغاز کرده‌ایم؛ در زنجیره ارزش متعاونانه یا «اقتصاد تعاون بنیان» که از سوی منتا این اصطلاح ابداع شده است، در «زنجیره ارزش تعاون بنیان عسل» را با کمیته امداد و بنیاد علوی تفاهم سه‌جانبه امضا کرده‌ایم و به طور پایلوت در ۱۰ استان کشور کار در حال انجام است.۱۰ مرکز نوآوری استانی این زنجیره را عملیاتی و راهبری می‌کند که خروجی آن ۴۰ هسته تعاون بنیان در قالب ۴۰ تعاونی تشکیل و ۲۰۰۰ نفر در این تعاونی‌ها متشکل شدند.
وی ادامه داد: در حوزه زنجیره ارزش دام سبک نیز ورود کرده‌ایم و امروز هم از منظر صنایع‌دستی و هم از منظر بهبود تولید گوشت با ظرفیت تعاون اقدام می‌کنیم. زنجیره ارزش دام سبک در ۱۷ استان کشور در حال اجراست. بخشی از این پروژه با وزارت جهاد و بخشی هم با دو مجموعه «کنشگر ملی» که حلقه‌های میانی هادی هستند پیگیری و اجرا می‌شود.
رئیس مرکز نوآوری و توسعه تعاون بیان کرد: «اقتصاد تعاون بنیان» سه شاخصه دارد. شاخصه اول اقتصاد تعاون بنیان مبتنی بر زنجیره ارزش است؛ یعنی تولید برای ما مهم است. شاخصه دوم اینکه مبتنی بر مردم است؛ یعنی اقتصاد مردم پایه، ضلع سوم اقتصاد تعاون بنیان هم دانش است.
صالحی راد یادآور شد: برای امسال دو تا راهبرد تعریف کرده‌ایم. یکی بحث اتحاد حول زنجیره ارزش و یکی هم هدایت و مولدسازی دارایی‌های خُرد مردم است.
رئیس مرکز نوآوری و توسعه تعاون ادامه داد: در حال حاضر با دستور و تأکید رئیس‌جمهور با وزارت جهاد کشاورزی قرارداد ایجاد پروژه ملی شهر مولد کشاورزی را امضا کرده‌ایم. در حوزه وزارت نیرو ساماندهی و طراحی پروژه پایاب سد‌ها که پروژه عظیم و بزرگ و مبتنی بر زنجیره ارزش، مردم پایه و دانش‌محور است را پیگیری می‌کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر