کد خبر: ۲۱۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۹

برگزاری معارفه مسئول نظارت و تطبیق شرعی بانک توسعه تعاون

با حضور رییس و دبیر شورای فقهی بانک مرکزی، مسئول نظارت و تطبیق شرعی بانک توسعه تعاون معارفه شد.
برگزاری معارفه مسئول نظارت و تطبیق شرعی بانک توسعه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛آیت الله غلامرضا مصباحی مقدم رییس شورای فقهی بانک مرکزی در جلسه معارفه مسئول نظارت و تطبیق شرعی بانک اظهار داشت: بانک توسعه تعاون در انطباق عملیات بانکی با مبانی فقهی اهتمام فراوان دارد و از جمله بانک‌های پیشرو در استقرار مسئول شرعی در ساختار بانک می‌باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مسئولیت اصلی رعایت الزامات برخاسته از مصوبات شورای فقهی در درجه اول بر عهده مدیر عامل و هیات مدیره و سپس هیات عامل و مدیران میانی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: آقای شیخ حسینی از مدیران شایسته نظام بانکی است که هدایت بانک را در انجام تکالیف توسعه‌ای و حمایت از جامعه هدف و رعایت اصول شرعی به نحو مطلوبی صورت داده است.

در ادامه محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: حضور رییس و دبیر شورای فقهی بانک مرکزی در این جلسه معارفه بسیار ارزشمند است.

شیخ حسینی گفت: بانک توسعه تعاون التزام کافی برای انطباق کامل عملیات بانکی با قوانین فقهی و اسلامی را دارد و حضور مسئول نظارت و تطبیق شرعی فرصتی برای اطمینان از رعایت قواعد و الزامات بانکداری اسلامی است.

وی ادامه داد: تمامی ارکان مدیریتی و اجرایی بانک توسعه تعاون، خود را ملزم به رعایت قواعد فقهی و اسلامی می‌دانند و همکاری و هماهنگی لازم را با ناظر شرعی بانک در نظر دارند.

این مقام بانکی گفت: حجت الاسلام سید ابراهیم صباغیان از جمله متخصصین و صاحب نظران خبره حوزه بانکداری اسلامی است و حضور ایشان برای اقدامات بانک در حوزه روش‌های نوین تامین مالی بر پایه قواعد اسلامی بسیار مغتنم است.

وی افزود: بانک توسعه تعاون به عنوان بانک دولتی و تخصصی در شبکه بانکی به عنوان خدمتگزاری برای بخش تعاون به عنوان بخش مهم و راهبردی اقتصادی کشور مطرح است و در بین فعالین اقتصادی و مسئولین و بدنه اجتماعی شناخته شده است.

شیخ حسینی تاکید کرد: بانک توسعه تعاون با ۴۴۸ واحد بانکی به طور گسترده خدمات مالی و اعتباری را به جامعه هدف ارائه می‌دهد. این مقام بانکی تصریح نمود: باعث افتخار است که بانک توسعه تعاون به عنوان خدمتگزار تعاونی‌ها تمامی سرمایه و داشته‌ها و امکانات خود را در خدمت بخش واقعی اقتصاد بکار گرفته است.

وی یادآور شد: بانک توسعه تعاون در همه عرصه‌های مرتبط با حمایت از تولید و اشتغال حضور دارد و تکالیف و وظایف شبکه بانکی را نیز عهده دار است و به مدد همکاران عزیز به خصوص سطح عملیات و استانها، تمامی ظرفیت‌های بانک برای تحقق اهداف مرتبط با بخش تعاون ذکر شده در تکالیف اساسنامه‌ای و نیز تحقق سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی در طبق اخلاص گذاشته شده است.

در ادامه مراسم حسین میثمی دبیر شورای فقهی بانک مرکزی و رییس اداره بانکداری اسلامی بانک مرکزی گفت: فرآیند نظارت و تطبیق عملیات بانکی در بسیاری از کشور‌های اسلامی و موسسات مبتنی بر مالی اسلامی در جریان است و قواعد فقهی واسلامی در کنار قواعد و استاندارد‌های حسابرسی نقش مهمی در فرآیند‌های تطبیق و حسابرسی دارد.

وی افزود: هر گونه اقدام اعم از آموزش کارکنان و برگزاری جلسات توجیهی و هماهنگی، می‌تواند تاثیر مثبتی در تحقق نظارت شرعی داشته باشد.

در ادامه حجت الاسلام سید ابراهیم صباغیان مسئول نظارت و تطبیق شرعی بانک توسعه تعاون گفت: حضور آیت الله غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجلس خبرگان رهبری و رییس شورای فقهی بانک مرکزی در این جلسه بسیار ارزشمند و مایه مباهات است و حضور شخص ایشان جهت معارفه ناظر شرعی در بانک تاکنون سابقه نداشته است.

در این جلسه که با حضور محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره، محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی، شهرام بخشا معاون مدیرعامل در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات، صیاد رحمان پور مدیر امور استان‌ها و شعب، مهدیه ابراهیمی رئیس اداره کل تطبیق قوانین و مقررات، رویا رحمانی رئیس اداره کل حسابرسی داخلی، حمید فلاحتی رئیس اداره کل بازرسی و رسیدگی به شکایات و سید علی میر فخرایی رئیس اداره کل روابط عمومی برگزار شد، حکم حجت الاسلام سید ابراهیم صباغیان مسئول نظارت و تطبیق شرعی بانک توسعه تعاون به ایشان تقدیم گردید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم
رئیس‌جمهور با هدف افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی وارد اصفهان شد و در جمع مدیران آموزش و پرورش کشور بر اصلاح مدیریتی، خودباوری و عمل‌گرایی تأکید کرد.
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر