کد خبر: ۲۱۹۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۳
با جذب ۳۰ میلیون کاربر

اپلیکیشن جدید اینستاگرام رکورد زد

اپلیکیشن تردز (Threads) شرکت متا، با بهره بردن از دسترسی خود به میلیارد‌ها کاربر اینستاگرام، بیش از ۳۰ میلیون کاربر را ظرف مدت ۱۸ ساعت پس از راه اندازی، جذب کرد و به عنوان یک تهدید واقعی برای توییتر ظاهر شد.
اپلیکیشن جدید اینستاگرام رکورد زد

مخاطب24:تردز که ظاهری شبیه به رقیبش دارد، به عنوان "قاتل توییتر" نام گرفته و برترین برنامه رایگان فروشگاه اپ استور اپل در انگلیس و آمریکا در روز پنجشنبه بود.

به گزارش ایسنا؛ عرضه این اپلیکیشن در حالی صورت می‌گیرد که مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا و ایلان ماسک، مالک توییتر، ماه‌ها با یکدیگر مشغول مجادله بوده‌اند و حتی درباره یک مسابقه واقعی مبارزه در قفس در لاس وگاس صحبت می‌کنند.

جاسمین انبرگ، تحلیلگر "اینسایدر اینتلیجنس" اظهار کرد: مبارزه در قفس شروع شده است و زاکربرگ، ضربه سختی وارد کرد. اپلیکیشن تردز از بسیاری جهات، دقیقا همان چیزی است که از متا انتظار می‌رفت: اجرای خیره کننده و یک رابط کاربری راحت.

نشریه سمافور با اشاره به نامه‌ای که از سوی یک وکیل توییتر به زاکربرگ داده شده است، نوشت: توییتر روز پنجشنبه به عرضه تردز واکنش نشان داد و تهدید کرد از متا شکایت می‌کند. اما متا اعلام کرد که هیچ کس در تیم مهندسی تردز از کارمندان سابق توییتر نیست.

پس از خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر توسط ایلان ماسک در سال گذشته که مجموعه‌ای از تصمیمات آشفته را به دنبال داشت و کاربران و تبلیغات کنندگان را از این پلتفرم فراری کرد، رقبای زیادی برای توییتر ظاهر شدند. آخرین اقدام ماسک، محدود کردن تعداد توییت‌هایی است که کاربران می‌توانند روزانه مشاهده کنند.

به گفته تحلیلگران و کارشناسان، اشتباهات توییتر، فضا را برای رقیبی مانند متا که از بودجه مالی خوبی برخوردار است و همچنین به کاربران اینستاگرام و قدرت تبلیغاتی آن دسترسی دارد، باز می‌کند.

رقیبان دیگر توییتر، موفقیت محدودی یافته اند. ماستودون، یکی دیگر از اپلیکیشن‌های مشابه توییتر است که طبق آمار وب‌سایتش، ۱.۷ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد، بلو اسکای که توسط جک دورسی، یکی از موسسان توییتر راه اندازی شده است، حدود ۲۶۵ هزار کاربر دارد. طبق بیانیه‌ای که قبل از خرید توییتر توسط ایلان ماسک منتشر شده بود، توییتر در ماه مه سال ۲۰۲۲، حدود ۲۲۹ میلیون کاربر ماهانه فعال داشت.

بر اساس گزارش رویترز، در این بین، هر چند تردز یک اپلیکیشن مستقل است، اما کاربران می‌توانند با استفاده از اطلاعات ورود به حساب اینستاگرام خود، وارد تردز شوند که افزودن دو میلیارد کاربر ماهانه فعال اینستاگرام را برای تردز راحت می‌کند.

برچسب ها: اینستاگرام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر