کد خبر: ۲۱۹۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۳
با جذب ۳۰ میلیون کاربر

اپلیکیشن جدید اینستاگرام رکورد زد

اپلیکیشن تردز (Threads) شرکت متا، با بهره بردن از دسترسی خود به میلیارد‌ها کاربر اینستاگرام، بیش از ۳۰ میلیون کاربر را ظرف مدت ۱۸ ساعت پس از راه اندازی، جذب کرد و به عنوان یک تهدید واقعی برای توییتر ظاهر شد.
اپلیکیشن جدید اینستاگرام رکورد زد

مخاطب24:تردز که ظاهری شبیه به رقیبش دارد، به عنوان "قاتل توییتر" نام گرفته و برترین برنامه رایگان فروشگاه اپ استور اپل در انگلیس و آمریکا در روز پنجشنبه بود.

به گزارش ایسنا؛ عرضه این اپلیکیشن در حالی صورت می‌گیرد که مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا و ایلان ماسک، مالک توییتر، ماه‌ها با یکدیگر مشغول مجادله بوده‌اند و حتی درباره یک مسابقه واقعی مبارزه در قفس در لاس وگاس صحبت می‌کنند.

جاسمین انبرگ، تحلیلگر "اینسایدر اینتلیجنس" اظهار کرد: مبارزه در قفس شروع شده است و زاکربرگ، ضربه سختی وارد کرد. اپلیکیشن تردز از بسیاری جهات، دقیقا همان چیزی است که از متا انتظار می‌رفت: اجرای خیره کننده و یک رابط کاربری راحت.

نشریه سمافور با اشاره به نامه‌ای که از سوی یک وکیل توییتر به زاکربرگ داده شده است، نوشت: توییتر روز پنجشنبه به عرضه تردز واکنش نشان داد و تهدید کرد از متا شکایت می‌کند. اما متا اعلام کرد که هیچ کس در تیم مهندسی تردز از کارمندان سابق توییتر نیست.

پس از خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر توسط ایلان ماسک در سال گذشته که مجموعه‌ای از تصمیمات آشفته را به دنبال داشت و کاربران و تبلیغات کنندگان را از این پلتفرم فراری کرد، رقبای زیادی برای توییتر ظاهر شدند. آخرین اقدام ماسک، محدود کردن تعداد توییت‌هایی است که کاربران می‌توانند روزانه مشاهده کنند.

به گفته تحلیلگران و کارشناسان، اشتباهات توییتر، فضا را برای رقیبی مانند متا که از بودجه مالی خوبی برخوردار است و همچنین به کاربران اینستاگرام و قدرت تبلیغاتی آن دسترسی دارد، باز می‌کند.

رقیبان دیگر توییتر، موفقیت محدودی یافته اند. ماستودون، یکی دیگر از اپلیکیشن‌های مشابه توییتر است که طبق آمار وب‌سایتش، ۱.۷ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد، بلو اسکای که توسط جک دورسی، یکی از موسسان توییتر راه اندازی شده است، حدود ۲۶۵ هزار کاربر دارد. طبق بیانیه‌ای که قبل از خرید توییتر توسط ایلان ماسک منتشر شده بود، توییتر در ماه مه سال ۲۰۲۲، حدود ۲۲۹ میلیون کاربر ماهانه فعال داشت.

بر اساس گزارش رویترز، در این بین، هر چند تردز یک اپلیکیشن مستقل است، اما کاربران می‌توانند با استفاده از اطلاعات ورود به حساب اینستاگرام خود، وارد تردز شوند که افزودن دو میلیارد کاربر ماهانه فعال اینستاگرام را برای تردز راحت می‌کند.

برچسب ها: اینستاگرام
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
برگزیده
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر