کد خبر: ۲۱۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۲

درخواست چین از آمریکا برای لغو تحریم‌ها علیه ایران

سفیر و معاون نمایندگی دائم چین در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ گفت: چین از آمریکا می‌خواهد تمام تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را لغو، تهدید اشتباه استفاده از زور را متوقف، و شرایط مناسب برای احیای کامل و بازگشت به برجام را مهیا کند.
درخواست چین از آمریکا برای لغو تحریم‌ها علیه ایران

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایرنا ؛ معاون نمایندگی دائم چین در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست دوره‌ای شورای امنیت برای بررسی پانزدهمین گزارش آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل درباره روند اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ این شورا در خصوص ایران افزود: برجام یک دستاورد مهم دیپلماسی چند جانبه است که از سوی شورای امنیت تایید شده است و ستون اصلی جلوگیری از اشاعه هسته‌ای و حفظ صلح و ثبات در خاورمیانه است.

نماینده چین در نشست شورای امنیت سازمان ملل اضافه کرد: دولت پیشین آمریکا به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد و فشار زیادی علیه ایران آغاز و این اقدام، بحران هسته‌ای ایران را ایجاد کرد. متاسفانه مذاکرات گسترده در چند سال اخیر برای احیای برجام به نتیجه نرسیده است.

دیپلمات ارشد کشور چین ادامه داد: ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم نتایج این توافق که با مذاکرات پیچیده و طولانی بدست آمده است را قدر بدانند، اراده سیاسی از خود نشان بدهند، موانع را برطرف کنند و در مورد احیای برجام به اجماع برسند.

معاون نمایندگی چین در سازمان ملل گفت: طرف‌ها باید اقدامات بیشتری برای احیای مذاکرات هسته‌ای در اولین فرصت انجام دهند. اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده برجام باید نقش سازنده تری ایفا کند.

وی تصریح کرد: چین از همه اقدامات برای کاهش تنش‌ها پیرامون برنامه هسته‌ای ایران حمایت می‌کند و معتقد است مذاکرات باید نتایج بدست آمده در دوره‌های پیشین را حفظ و به صورت عادلانه به نگرانی‌های همه طرف‌ها رسیدگی کند.

نماینده چین در نشست شورای امنیت افزود: چین از آمریکا می‌خواهد تمام تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را لغو کند و تهدید اشتباه استفاده از زور را متوقف کند و شرایط مناسب برای احیای کامل و بازگشت به برجام را مهیا کند.

وی ادامه داد: وضعیت کنونی مساله هسته‌ای ایران در نقطه بسیار حساسی است و همه طرف‌ها باید یک رویکرد منطقه برای رسیدگی به مساله هسته‌ای ایران اتخاذ کنند و آن‌ها را با مسایل دیگر مرتبط نسازند. به همین دلیل چین با حضور و سخنرانی اوکراین در جلسه شورای امنیت با موضوع برجام مخالفت کرده است.

دیپلمات ارشد کشور چین گفت: پکن معتقد است شورای امنیت باید نقش سازنده تری پیرامون برجام احیا کند و آشفتگی سال ۲۰۲۰ در خصوص مکانیسم ماشه نباید تکرار شود.

وی همچنین تاکید کرد: احیای روابط ایران و عربستان که با میانجی گری چین انجام شد به امید‌ها برای احیای برجام جان تازه‌ای داده است.

برچسب ها: چین سازمان ملل
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.