کد خبر: ۲۱۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵

ابراز امیدواری وزیر خارجه انگلیس نسبت به بهبود روابط با ایران

وزیر خارجه انگلیس با ابراز امیدواری نسبت به بهبود آینده روابط با ایران ادعا کرد: «مادامی که ایران دست از اقدامات تاسف‌بار خود برندارد نمی‌توانیم در این مسیر گام برداریم.»
ابراز امیدواری وزیر خارجه انگلیس نسبت به بهبود روابط با ایران

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایرنا ؛ نشریه گاردین روز پنجشنبه در گزارشی نوشت که دولت انگلیس درخواست‌ها برای شناسایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به عنوان گروه تروریستی را رد کرده است.

این نشریه انگلیسی ادعا کرد که خودداری دولت لندن از شناسایی سپاه به عنوان نهاد تروریستی، منجر به انتقاد‌های سیاسی در این کشور خواهد شد. به نوشته گاردین، حزب کارگر با استناد به قانون تروریسم سال ۲۰۰۰ خواستار قرار دادن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس شده است.

این نشریه انگلیسی افزود: در ماه آوریل هم ۱۲۵ نماینده مجلس، از جمله بیش از ۹۰ محافظه‌کار، خواستار ممنوعیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک سازمان تروریستی شدند. در نامه فرستاده شده توسط گروه دوستی پارلمانی انگلیس و اسرائیل آمده است: «دولت باید تصمیمات قبلی خود را برای شناسایی حماس و حزب‌الله به عنوان گروه‌های تروریستی با دنبال کند، زیرا سپاه تامین تأمین‌کننده و مربی اصلی این گروه‌های خطرناک است».

جیمز کلورلی روز پنجشنبه در مجلس عوام انگلیس حاضر شد و از وضع تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد. وی ساعاتی پیش از برگزاری نشست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱، اعلام کرد که این کشور سیزده فرد و نهاد ایرانی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی را به فهرست تحریم‌های این کشور اضافه کرده است.

وی همچنین از بسته تحریمی جدید علیه ایران خبر داد و ادعا کرد: این اولین بسته تحریمی کاملاً خودمختار جغرافیایی است که انگلیس از زمان خروج از اتحادیه اروپا ایجاد کرده و اختیارات جدید و گسترده‌تری را به ما می‌دهد تا بتوانیم با اقدامات خصمانه ایران در انگلیس و سراسر جهان مقابله کنیم.

کلورلی مدعی شد: «ما به دنبال تشدید تنش‌ها (باایران) نیستیم. هدف ما جلوگیری از اقدامات خصمانه ایران در خاک انگلیس و سرزمین شرکا و متحدان ما است.» وزیر خارجه انگلیس با ابراز امیدواری نسبت به بهبود آینده روابط دو کشور ادعا کرد: «مادامی که ایران دست از اقدامات تاسف‌بار خود برندارد نمی‌توانیم در این مسیر گام برداریم.»

برچسب ها: انگلیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر