کد خبر: ۲۱۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵

ابراز امیدواری وزیر خارجه انگلیس نسبت به بهبود روابط با ایران

وزیر خارجه انگلیس با ابراز امیدواری نسبت به بهبود آینده روابط با ایران ادعا کرد: «مادامی که ایران دست از اقدامات تاسف‌بار خود برندارد نمی‌توانیم در این مسیر گام برداریم.»
ابراز امیدواری وزیر خارجه انگلیس نسبت به بهبود روابط با ایران

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایرنا ؛ نشریه گاردین روز پنجشنبه در گزارشی نوشت که دولت انگلیس درخواست‌ها برای شناسایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به عنوان گروه تروریستی را رد کرده است.

این نشریه انگلیسی ادعا کرد که خودداری دولت لندن از شناسایی سپاه به عنوان نهاد تروریستی، منجر به انتقاد‌های سیاسی در این کشور خواهد شد. به نوشته گاردین، حزب کارگر با استناد به قانون تروریسم سال ۲۰۰۰ خواستار قرار دادن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس شده است.

این نشریه انگلیسی افزود: در ماه آوریل هم ۱۲۵ نماینده مجلس، از جمله بیش از ۹۰ محافظه‌کار، خواستار ممنوعیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک سازمان تروریستی شدند. در نامه فرستاده شده توسط گروه دوستی پارلمانی انگلیس و اسرائیل آمده است: «دولت باید تصمیمات قبلی خود را برای شناسایی حماس و حزب‌الله به عنوان گروه‌های تروریستی با دنبال کند، زیرا سپاه تامین تأمین‌کننده و مربی اصلی این گروه‌های خطرناک است».

جیمز کلورلی روز پنجشنبه در مجلس عوام انگلیس حاضر شد و از وضع تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد. وی ساعاتی پیش از برگزاری نشست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱، اعلام کرد که این کشور سیزده فرد و نهاد ایرانی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی را به فهرست تحریم‌های این کشور اضافه کرده است.

وی همچنین از بسته تحریمی جدید علیه ایران خبر داد و ادعا کرد: این اولین بسته تحریمی کاملاً خودمختار جغرافیایی است که انگلیس از زمان خروج از اتحادیه اروپا ایجاد کرده و اختیارات جدید و گسترده‌تری را به ما می‌دهد تا بتوانیم با اقدامات خصمانه ایران در انگلیس و سراسر جهان مقابله کنیم.

کلورلی مدعی شد: «ما به دنبال تشدید تنش‌ها (باایران) نیستیم. هدف ما جلوگیری از اقدامات خصمانه ایران در خاک انگلیس و سرزمین شرکا و متحدان ما است.» وزیر خارجه انگلیس با ابراز امیدواری نسبت به بهبود آینده روابط دو کشور ادعا کرد: «مادامی که ایران دست از اقدامات تاسف‌بار خود برندارد نمی‌توانیم در این مسیر گام برداریم.»

برچسب ها: انگلیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
برگزیده
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
صفحه خبر بالای تصاویر