کد خبر: ۲۱۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵

معرفی ساختمان‌های پرخطر پایتخت از سوی دادستانی کل کشور

معاون دادستان کل کشور گفت: از بین ۹۳ ساختمان نا ایمن، ۳۸ ساختمان از نظر درجه بندی خطر طبق نتایج ارزیابی ایمنی یکپارچه (اطفا حریق و سازه)، وضعیت پرخطری دارند. در نتیجه سایر ساختمان‌های مذکور در فهرست منتشره، از حیث درجه بندی خطر از نظر سازه و ایمنی یکپارچه در وضعیت کم خطر تری قرار گرفته اند.
معرفی ساختمان‌های پرخطر پایتخت از سوی دادستانی کل کشور

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ معاون دادستان کل کشور گفت: متعاقب انتشار فهرست ۹۳ ساختمان‌های ناایمن در تهران از حیث اطفا حریق، با تائید مرکز تحقیقات وزارت راه، نتایج ارزیابی ایمنی یکپارچه ساختمان‌های ناایمن تهران اعلام شد.

غلامعباس ترکی، معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور گفت: ۱۲۹ ساختمان ناایمن از نظر نقص اطفای حریق که از سوی سازمان آتش نشانی به دادستانی معرفی شده بود، با پیگیری قضائی دادسرای تهران و همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و مالکان، بخشی از این ساختمان‌ها ایمن‌سازی شد و در نتیجه از ۱۲۹ فقره به ۹۳ ساختمان کاهش یافته است.

وی افزود: برای هر یک از این ساختمان‌ها در دادستانی تهران پرونده تشکیل شده و اقدامات قضائی با همکاری سازمان پیشگیری و مدیریت شهرداری تهران و سازمان آتش نشانی در جریان است.

ترکی گفت: لیست اولیه ارائه شده از سوی سازمان آتش نشانی صرفا از حیث اطفا حریق و صلاحیت‌های فنی آن سازمان و بدون درجه بندی خطر بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بررسی ایمنی سازه بر عهده کارشناسان سازمان نظام مهندسی ساختمان و وزارت راه و شهرسازی است، از این رو بر اساس دستورالعمل پایش و ارزیابی وزیر کشور، کارگروهی از کارشناسان متعدد از ساختمان‌ها و مراکز مذکور از حیث استحکام سازه و سایر جهات بازدید و پس از جمع بندی نظرات کارشناسان مختلف در مرکز تحقیقات ساختمان وزارت راه، نتایج ارزیابی ایمنی یکپارچه با تعیین درجه خطر در مورد این ساختمان‌ها اعلام شد.

ترکی بیان کرد: بر این اساس از بین ۹۳ ساختمان نا ایمن، ۳۸ ساختمان از نظر درجه بندی خطر طبق نتایج ارزیابی ایمنی یکپارچه (اطفا حریق و سازه)، وضعیت پرخطری دارند. در نتیجه سایر ساختمان‌های مذکور در فهرست منتشره، از حیث درجه بندی خطر از نظر سازه و ایمنی یکپارچه در وضعیت کم خطر تری قرار گرفته اند.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور بیان کرد: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با همکاری مدیریت شهری و سایر دستگاه‌های مربوط وظیفه دارند حسب مورد اقدامات و تدابیر قانونی لازم را متناسب با وضعیت بحرانی هریک از این ساختمان‌ها به عمل آورند و ضمن اطلاع رسانی مناسب نتیجه را نیز به استحضار مردم برسانند.

با توجه به اهمیت حفظ جان و سلامت شهروندان لازم است سازمان مدیریت بحران و مدیریت شهری ضمن اطلاع رسانی شفاف، با رعایت مراتب، تدابیر اجرایی فوری را اتخاذ و اجرا کنند.

فهرست ۳۸ ساختمان پرخطر از حیث سازه و اطفا حریق بر اساس ارزیابی ایمنی یکپارچه در ادامه آمده است.

نام ساختمان‌های ناایمن مهم و بلندمرتبه پرخطر بر اساس نتایج ارزیابی ایمنی یکپارچه:

پارک ارم (اداری)

ساختمان ذوب آهن

پاساژ کویتی‌های انقلاب

تماشاخانه نپتون

کارواش قنبرزاده

انبارخانه کارگر انبار پناه)

انبار روغن موتور جابری

پاساژ آلومینیوم (تجاری - اداری)

سرای وحید

سرای حاج ملاعلی

سرای سید، ولی

سرای اتفاق

پاساژ کمپانی

سرای مشیر خلوت

پاساژ رضوی

سرای میرزا اسماعیل

پاساژ حمام فیله

بیمارستان طرفه

پاساژ امین

پاساژ علمی

پاساژ و سینما اروپا

پاساژ گرند هتل

پاساژ صفوی

اداره ثبت اسناد و املاک پیروزی

بیمارستان فجر

بازار گل شهید محلاتی

بازار گل امام رضا

گاراژ دانش

گاز اداری

شرکت ایران دارو

تولید دارو

انبار ۸۸ (سایر)

پاساز زنجانی

بیمارستان شهدای یافت آباد

بیمارستان شهید فیاض بخش درمانی

بیمارستان شهید فیاض بخش انبار سوله

سازمان امور تملیکی - اداری

برچسب ها: ساختمان تهران
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد