کد خبر: ۲۱۸۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸

معرفی برگزیدگان شبکه فروش بیمه آسیا در بیمه‌های عمر و پس انداز

نمایندگان برگزیده هفدهمین دوره مسابقات فروش بیمه‌های عمر و پس انداز بیمه آسیا با حضور مدیر عامل، اعضای هیأت مدیره، معاونین، مدیران و نمایندگان بیمه آسیا معرفی شدند.
معرفی برگزیدگان شبکه فروش بیمه آسیا در بیمه‌های عمر و پس انداز

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی بیمه آسیا، مسعود بادین، نایب رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل بیمه آسیا در سخنانی ضمن تبریک هفته ولایت و اعیاد سعید قربان و عید غدیرخم، از شبکه فروش و کلیه دست اندرکاران برگزاری جشنواره فروش بیمه‌های عمر و پس انداز و تلاش ارزنده نمایندگان برتر فروش بیمه‌های زندگی با تشکر و قدردانی کرد و اظهار داشت: بیمه‌های زندگی یکی از رشته‌های سود آور است که می‌بایست تمامی نمایندگان در آن فعال باشند تا الگویی برجسته در صنعت بیمه کشور را به ثبت برسانیم.

مدیرعامل بیمه آسیا تصریح کرد: سال گذشته بیمه آسیا به عنوان برند محبوب مردم ایران معرفی شد و یقینا همدلی و همگامی شبکه فروش و کارکنان بیمه آسیا در کنار ارائه خدمات با کیفیت به مشتریان سبب این محبوبیت شده است. خوشبختانه عملیات بیمه گری بیمه آسیا در سال ۱۴۰۱ بسیار خوب بود و از لحاظ شاخص‌های عملکردی در حوزه مالی و فنی، این شرکت در صنعت بیمه از نگاه نهاد ناظر در جایگاه برتر و شایسته‌ای قرار دارد به گونه‌ای که امسال و برای اولین بار در صنعت بیمه، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، هیات مدیره و مدیران بیمه آسیا را به دلیل این عملکرد مثبت با امتیاز بالا شایسته تشویق ارزیابی کرد.

نایب رئیس هیات مدیره بیمه آسیا همچنین استمرار و تعمیم برگزاری اینگونه جشنواره‌ها در سایر رشته‌های بیمه‌ای سود آور در بیمه‌های اموال را مورد تاکید قرار داد.

وی افزود: به روز رسانی شیوه‌های فروش و توسعه و تقویت آموزش نمایندگان، یقینا در کمیت و کیفیت فروش بیمه‌های عمر و پس انداز و افزایش پرتفوی این رشته بیمه‌ای موثر خواهد بود.

مسعود بادین در پایان با اشاره به رونمایی بیمه نامه مستمری بیمه آسیا با نام "طرح گندم" اظهار داشت: برای عرضه بیمه نامه مستمری گندم بررسی‌های کارشناسی و زحمات بسیاری انجام شده است و امیدواریم با اجرای این طرح بیمه‌ای خدمت دیگری به مردم شریف ایران ارائه کنیم.

بنابر این گزارش، در آغاز این مراسم ژیلا رضوی، معاون بیمه‌های اشخاص و مسئولیت بیمه آسیا در سخنانی ضمن تبریک به نمایندگان برگزیده مسابقات فروش بیمه‌های زندگی بیمه آسیا بر اهمیت بیمه‌های زندگی به عنوان رشته‌ای پایدار و سودآور برای شرکت و خدمتی ارزنده برای مردم و بیمه گذاران تاکید کرد. وی در ادامه، با معرفی طرح جدید بیمه مستمری بیمه آسیا با نام طرح گندم، ویژگی‌های این طرح را تشریح نمود.

در این مراسم همچنین مدیر بیمه‌های عمر و پس انداز بیمه آسیا در خصوص نحوه برگزاری جشنواره فروش بیمه‌های عمر و پس انداز و مسابقات فروش بیمه‌های زندگی و نیز شاخص‌های انتخاب نمایندگان برتر در این مسابقات، توضیحاتی ارائه کرد.

در بخش دیگری از این مراسم، با حضور مدیرعامل و اعضای هیات، قرعه کشی برندگان هفتمین جشنواره بیمه‌های عمر و پس انداز بیمه آسیا انجام شد و همچنین از طرح جدید بیمه‌های مستمری با نام "طرح گندم" رونمایی به عمل آمد؛ و سرانجام در بخش پایانی مراسم، به ۵۵ نفر از نمایندگان برگزیده این مسابقات در سه گروه نمایندگان عضو باشگاه میلیاردی ها، نمایندگان فروش بیمه‌های عمرو وپس انداز (آیین نامه ۷۵)، نمایندگان تخصصی بیمه‌های زندگی (آیین نامه ۹۶) و همچنین سرپرستان استان‌های برگزیده شامل استان اصفهان (رتبه یک)، استان البرز (رتبه دو) و استان مازندران (رتبه سه) توسط مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و معاونان مدیرعامل، تندیس و لوح تقدیر اهدا شد.

گفتنی است در مراسم تقدیر از نمایندگان برتر فروش بیمه‌های زندگی، مدیرعامل بیمه آسیا را سید مهدی صادقی و فرامرز خجیر از اعضای هیات مدیره بیمه آسیا همراهی می‌کردند. این مراسم که در سالن ابوالقاسم فردوسی بانک ملی ایران در تهران برگزار گردید، به صورت برخط (آنلاین) برای کلیه کارکنان و شبکه فروش در سراسر کشور پخش شد.

برچسب ها: بیمه آسیا
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.