کد خبر: ۲۱۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱

داشتن شناخت از وضع موجود شرط تحول در بانک توسعه تعاون

مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشست بررسی گزارش «پروژه تحول راهبردی بانک» گفت: دغدغه بنده از ابتدا این بود که سند تحول ۱۴۰۴ باکیفیت بالا و به صورت علمی تدوین و اجرایی شود، بر این اساس پیش نیاز اجرای هر برنامه تحولی شناخت وضع موجود است.
داشتن شناخت از وضع موجود شرط تحول در بانک توسعه تعاون

مخاطب۲۴ : به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ؛ محمدشیخ حسینی افزود:گزارش پروژه تحول راهبردی نشان می‌دهد که کارشناسان این طرح به شناخت و دریافت خوبی از سازمان دست پیدا کرده اند.

وی ادامه داد:گام بعدی پس از تدوین سند تحول راهبردی بانک اجرای پرقدرت آن در تمام سطوح بانک است.

شیخ حسینی تصریح کرد:در مسیر تدوین سند تحول راهبردی بانک توسعه تعاون کارشناسان وزارت تعاون، وزارت امور اقتصادی ودارایی، اتاق تعاون و بانک مرکزی می‌توانند کمک موثری کنند.

در بخش دیگری از این نشست دکتر ولیان، مجری طرح تحول راهبردی بانک توسعه تعاون اعلام کرد:بر اساس افق ترسیم شده در ۱۴۰۴ بانک توسعه تعاون به بانک برتر و پیشرو در ارائه خدمات مالی و اعتباری دیجیتال به شرکت‌های تعاونی و بنگاه‌های کوچک و متوسط تبدیل می‌شود.

وی در تشریح وضع موجود بانک گفت:بانک توسعه تعاون در مرز دو اکوسیستم بانکی و تعاونی قرار دارد و به نوعی بازیگر اختصاصی این فضای مشترک است.

ولیان ادامه داد:رنگ بخش تعاون در بدنه سازمان ضعیف است. با تدوین سند تحول راهبردی بانک ماموریت و جایگاه بانک توسعه تعاون در زیست بوم تعاونی کشور را بازتعریف می‌کند.

وی با بیان اینکه تحول دیجیتال به معنای تحول آی تی نیست، گفت: سازمان باید بتواند تغییررا نهادینه کند ودر همه ارکان و لایه‌های سازمان تحول اتفاق بیفتد.

ولیان اعلام کرد:درچارچوب شناسایی محرک‌های تحول، اسناد بالادستی شامل سند تحول دولت مردمی، سند توسعه بخش تعاون، برنامه هفتم توسعه، قانون بودجه، سند الزامات حاکمیت شرکتی، مستندات بانک و گفتگو با نفرات کلیدی در دستور کار قرار گرفت.

مجری طرح سند تحول راهبردی بانک در پایان گفت:انتظار می‌رود هفت ساحت فرآیندها، ساختارسازمانی، سیاست‌ها، جریان اطلاعات، فرهنگ و رفتار، مهارت‌ها و شایستگی‌ها و زیرساخت‌ها در مرحله سوم با تحول روبرو شود.

حسن سرین، رئیس اداره کل پژوهش مرکز آموزش و پژوهش نیز در این نشست اعلام کرد:تدوین سند تحول ۱۴۰۴ بانک توسعه تعاون باید به چهار آرمان فرصت آفرینی، مزیت آفرینی، ثروت آفرینی و ارزش آفرینی منتهی شود.

در بخشی ازاین جلسه مدیران حاضر نکاتی را پیرامون سند تحول بانک مطرح کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر