کد خبر: ۲۱۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴

همکاری با کشورهای عضو شانگهای تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: تعاملات کشور در عرصه بین‌المللی و همکاری با کشورهای عضو شانگهای می‌تواند به بی اثر شدن تحریم‌ها کمک کند.
همکاری با کشورهای عضو شانگهای تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند

مخاطب۲۴ :‌ به نقل از مهر ؛ زهره الهیان ، در واکنش به عضویت کامل جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای، اظهار داشت: یکی از اولویت‌های اصلی دولت سیزدهم از آغاز به کار تا امروز تقویت دیپلماسی اقتصادی بوده که این وعده به خوبی محقق شده است. عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای باعث می‌شود کشورمان در ادامه راه و در تعاملات تجاری و اقتصادی گام‌های مهم و محکم‌تری بردارد.

وی بیان کرد: انعقاد پیمان‌های بین‌المللی و عضویت کامل در سازمان‌های مهمی چون سازمان همکاری شانگهای یک راه اساسی برای خنثی‌سازی تحریم‌هاست، این در حالی است که طی سال‌های گذشته آمریکا و متحدانش از هیچ تلاشی برای منزوی کردن ایران در عرصه بین‌الملل فروگذار نکردند، اما موفقیت‌های ایران در عرصه‌های گوناگون از جمله سازمان همکاری شانگهای برنامه‌های آنان را خنثی و نقشه‌هایشان را نقش بر آب کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تعاملات اقتصادی ایران با کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای می‌تواند به رشد اقتصادی کشورمان و خنثی‌سازی تحریم‌ها کمک کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: یکی از اولویت‌های اصلی دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی فعال کردن دیپلماسی اقتصادی بوده که این موضوع به خوبی تاکنون محقق شده است و عضویت کامل جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای گامی مهم برای تقویت دیپلماسی اقتصادی است.

الهیان با اشاره به اینکه همکاری اقتصادی میان اعضای شانگهای بر اقتصاد کشور و منطقه تأثیر مستقیم دارد، گفت: تعاملات کشور در عرصه بین‌المللی و همکاری با کشورهای عضو شانگهای به بی اثر شدن تحریم‌ها کمک می‌کند و اقدامات دولت در طول دو سال گذشته در حوزه دیپلماسی اقتصادی و سیاست خارجی مطلوب ارزیابی می‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تمام تلاش دولت معطوف به بهبود روابط با کشورهای همسایه و دوست، کشورهای منطقه و حتی برخی از کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین است که این اقدامات می‌تواند به بی اثر کردن تحریم‌ها منجر شود و شرایط را برای رشد اقتصادی کشور در آینده نزدیک فراهم کند.

 

 

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر