کد خبر: ۲۱۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۲

مخالفت آلمان با عضویت فوری اوکراین در ناتو

اولاف شولتز صدراعظم آلمان عصر سه‌شنبه مخالفت خود را با برنامه‌های اوکراین برای پیوستن فوری به ناتو پیش از اجلاس آتی ائتلاف نظامی غربی در ویلنیوس پایتخت لیتوانی تکرار کرد.
مخالفت آلمان با عضویت فوری اوکراین در ناتو

مخاطب۲۴ : به نقل از تابناک ؛ شولتز در یک کنفرانس خبری مشترک با مارسل چیو لاکو نخست‌وزیر رومانی در برلین، تصریح کرد: هیچ‌کس نمی‌تواند در جریان یک جنگ عضو یک اتحاد دفاعی شود.

صدراعظم آلمان گفت: شرط الحاق به ناتو، نداشتن درگیری‌های مرزی جاری با کشور‌های دیگر است.

به نوشته آناتولی، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین رهبران ناتو را تحت فشار قرار داده تا اوکراین را در مسیر مشخصی برای الحاق قرار دهند و تهدید کرده است که در صورت تحقق نیافتن این امر، در نشست ویلنیوس شرکت نخواهد کرد.

رهبران ناتو در دیدار در ویلنیوس، بدون وارد کردن فوری اوکراین به عضویت در این پیمان دفاعی، در مورد تعمیق روابط با کی‌یف بحث خواهند کرد، زیرا تضمین‌های امنیتی این بلوک می‌تواند متحدان ناتو را به درگیری مسلحانه با روسیه بکشاند.

در همین ارتباط ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو هم پیشتر گفت: در اجلاس ویلنیوس و جلسات مقدماتی این اجلاس، ما در مورد موضوع دعوت رسمی اوکراین برای عضویت در ناتو بحث نمی‌کنیم.

وی افزود: آنچه که ما در حال گفتگو هستیم این است که چگونه اوکراین را به ناتو نزدیک‌تر کنیم و رایزنی‌های مداوم در حال انجام است و من در موقعیتی نیستم که از نتیجه این رایزنی‌ها جلوگیری کنم.

نشست ویلنیوس در جولای چشم‌انداز آینده اوکراین را به عنوان یک عضو دموکراتیک مستقل از خانواده یورو آتلانتیک ترسیم خواهد کرد.

به نوشته آناتولی، پس از الحاق چهار منطقه اوکراین به روسیه، کی‌یف رسماً درخواست خود را برای عضویت سریع در ناتو در سپتامبر گذشته ارائه کرد.

برچسب ها: اوکراین ناتو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
برگزیده
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی
امروز ۲۷ اردیبهشت ماه، «روز ملی روابط‌عمومی» است؛ روزی برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه، پنهان و تاثیر‌گذار شما عزیزان و روزی برای طراحی و اعلام مسیر فعالیت‌مان در آینده
صفحه خبر بالای تصاویر