کد خبر: ۲۱۷۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۵

امیدواری امیرعبداللهیان به پیشبرد پروژه بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب

وزیر امور خارجه در دیدار معاون امور بین‌الملل مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند ابراز امیدواری کرد که شاهد فصل تازه‌ای از همکاری در پیشبرد پروژه بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب باشیم.
امیدواری امیرعبداللهیان به پیشبرد پروژه بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب

مخاطب۲۴ : به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «ویکرام میسری» معاون امور بین‌الملل مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند روز سه‌شنبه ۱۳ تیر ماه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

حسین امیرعبداللهیان در این دیدار از حمایت هند برای  عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری‌ شانگهای قدردانی و براهمیت بهره گیری از ظرفیت این سازمان در توسعه همکاری‌های اقتصادی دوجانبه  تأکید کرد.

وزیر امور خارجه پروژه راهبردی بندر چابهار را مهم توصیف کرد و با اشاره به تاریخ  غنی و ممتاز همکاری‌های مشترک و دوستانه ایران و هند اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای گسترش مناسبات با هند ندارد.

امیرعبداللهیان ابراز امیدواری کرد شاهد فصل تازه‌ای از همکاری در پیشبرد پروژه بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب باشیم.

وزیر امور خارجه همچنین با ابراز قدردانی از برگزاری خوب جلسه سران شانگهای به ریاست نخست‌وزیر هند و ابلاغ سلام صمیمانه آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران به نخست‌وزیر هند، دیدار و مشورت‌های مستمر سران را حائز اهمیت در پیشبرد همکاری‌های دوجانبه خواند. 

ویکرام میسری معاون امور بین‌الملل مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند در این دیدار، عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان شانگهای را تبریک گفت و پیوستن ایران به این سازمان را ایجاد کننده فرصت‌های تازه برای گسترش همکاری‌های دو کشور خواند.

وی با اشاره به مذاکرات مثبت خود با همتایان ایرانی و روس در خصوص پروژه کریدور شمال - جنوب، مسائل زیرساختی و اداری موجود را در مذاکرات سه جانبه قابل رفع خواند و ابراز امیدواری کرد همکاری‌های فیمابین تداوم یافته، بیش از پیش گسترش یابد.

پایان پیام/

برچسب ها: امیرعبداللهیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر