کد خبر: ۲۱۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵

کویت و عربستان میدان گازی آرش را از ایران گرفتند؟

«سعدالبراک» معاون نخست وزیر و وزیر نفت و امور اقتصادی و سرمایه‌گذاری کویت در بیانیه‌ای آورد: «ادعاها و اقدامات ایران پیرامون میدان گازی الدره (آرش) را رد می‌کنیم.»
کویت و عربستان میدان گازی آرش را از ایران گرفتند؟

مخاطب۲۴ : به نقل از شفقنا : الرای البراک در این بیانیه مدعی شده است که این میدان «ثروت طبیعی کویت و عربستان است و تا زمان ترسیم مرزهای دریایی، هیچ طرف ثالثی در آن حقی ندارد.» وی افزود: «از ادعاها و نیات ایران پیرامون میدان الدره که با ساده‌ترین قواعد روابط بین‌الملل منافات دارد، غافلگیر شدیم.»

وزیر خارجه کویت اضافه کرده است: «کویت و عربستان به عنوان یک طرف واحد مذاکره، کاملا با هم توافق دارند و ایران باید قبل از اینکه هرگونه حقی در میدان الدره داشته باشد، ابتدا به ترسیم مرزهای دریایی متعهد باشد.» موضع وزیر خارجه کویت پس از بیانیه وزارت خارجه این کشور پیرامون همین موضوع صورت می‌گیرد که در بیانیه‌ای آورده بود که «منطقه دریایی که میدان الدره در آن قرار دارد، مناطق دریایی متعلق به کویت است و ثروت‌های ملی در آن بین کویت و عربستان شریک است و ثروت‌های طبیعی میدان الدره صرفا متعلق به این دو کشور است.»

از سوی دیگر روزنامه الرای به نقل از یک منبع که از ان به منبع مسئول یاد کرده، آورده است: «کویت بار دیگر از ایران برای آغاز مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی بین دو طرف کویت و عربستان به عنوان یک طرف واحد و ایران به عنوان طرف مقابل دعوت می‌کند.» الرای همچنین در ادامه نوشته است که «قرار است در همین خصوص دیداری بین وزیر خارجه کویت و وزیر انرژی عربستان در حاشیه جلسه دو روز آینده اوپک برگزار شود.»

برچسب ها: گاز عربستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر