کد خبر: ۲۱۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷

تعریف وزیر کشور از عاملیت بانک ملی ایران برای جذب سرمایه اتباع خارجی

وزیر کشور در مراسم امضا تفاهم‌نامه جذب و مدیریت سرمایه‌های خرد و کلان اتباع و مهاجران خارجی با مدیریت سازمان ملی مهاجرت و مشارکت بانک ملی ایران، گفت: در این تفاهم‌نامه سه‌جانبه که با همکاری یکی از شرکت‌های مطرح بخش خصوصی به اجرا در می‌آید، اهداف خوبی برای جذب سرمایه‌های اتباع خارجی تعیین شده است.
تعریف وزیر کشور از عاملیت بانک ملی ایران برای جذب سرمایه اتباع خارجی

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران احمد وحیدی وزیر کشور بیان کرد: در این طرح، امکان ذخیره سرمایه‌های مهاجران در بانک ملی ایران فراهم شده است و مهاجران می‌توانند نقدینگی خود را به طور شفاف و قانونی به این بانک بسپارند. وی افزود: منابع حاصل از سپرده‌گذاری اتباع خارجی در بانک ملی ایران صرف ارائه تسهیلات برای اشتغال آفرینی در مناطق کم‌برخوردار کشور می‌شود.

احمد وحیدی تأکید کرد: بانک ملی ایران به عنوان یک بانک بزرگ دولتی و با سابقه فعالیت طولانی، برای اتباع خارجی اعتمادبخش است و می‌توانند با اطمینان خاطر نقدینگی خود را به این بانک بسپارند.

ابوالفضل نجارزاده مدیر عامل بانک ملی ایران نیز در این مراسم با اشاره به فرصت‌های این طرح برای ارائه خدمات به مهاجران و اتباع خارجی، گفت: از منابع حاصل از این طرح عظیم، برای محرومیت‌زدایی در مناطق کم‌برخوردار کشور استفاده خواهد شد و فرصت‌های جدید شغلی برای مردم آن مناطق ایجاد می‌شود.

مدیر عامل بانک ملی ایران تأکید کرد: در حال حاضر در شبکه بانکی به اتباع خارجی خدمات ارائه نمی‌شود و این موضوع مسائل و مشکلات مختلفی را برای آن‌ها به وجود آورده است. وی افزود: در این طرح خدمات متنوعی برای اتباع خارجی در نظر گرفته شده است که می‌توانند با افتتاح حساب و سپرده‌گذاری در بانک ملی ایران، از این خدمات برخوردار شوند.

عبداله مبینی رئیس سازمان ملی مهاجرت نیز در این مراسم گفت: با اجرای این طرح شأن مهاجران افغان به آن‌ها باز می‌گردد و می‌توانند از شرایط بهتری برخودار شوند. وی افزود: این طرح از استان گلستان شروع می‌شود و پس از آن در مناطق دیگر کشور نیز به اجرا در می‌آید.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر