کد خبر: ۲۱۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۳

عربستانی‌ها به بوفون ۴۵ ساله هم پیشنهاد دادند!

دروازه‌بان پرسابقه و کهنه‌کار ایتالیایی یک پیشنهاد ۳۰ میلیون یورویی از یکی از تیم‌های عربستانی دریافت کرده است.
عربستانی‌ها به بوفون ۴۵ ساله هم پیشنهاد دادند!

مخاطب24:علاقه سعودی‌ها برای کشاندن پای ستاره‌های فوتبال دنیا به لیگ عربستان، بازیکن جوان و پیر نمی‌شناسد.

در ادامه ماجراجویی‌های سعودی‌ها در فصل نقل و انتقالات، روزنامه ایتالیایی کوریره دلو اسپورت خبر داده است که جانلوئیجی بوفون یک پیشنهاد فوق‌العاده از یک تیم عربستانی دریافت کرده است.

دروازه‌بان مطرح ایتالیایی که همراه تیم ملی کشورش قهرمان جام‌جهانی ۲۰۰۶ شد پس از بازی در یووه و پی‌اس‌جی، تابستان ۲۰۲۱ به پارما تیم سابقش بازگشت و در ترکیب این تیم در سری‌B به میدان می‌رود.

او فصل گذشته ۱۹ بازی در تمام رقابت‌ها برای پارما انجام داد.

در روزهایی که خیلی از بازیکنان مطرح جهان با پیشنهاد سعودی‌ها روبرو شده‌اند، کوریره دلو اسپورت از پیشنهاد ۳۰ میلیون یورویی برای هر فصل برای بوفون خبر داده است.

حالا دروازه بان ۴۵ ساله ایتالیایی که یک سال دیگر با پارما قرارداد دارد، سه گزینه پیش روی خودش دارد، ادامه حضور در امیلیا رومانیا، بازنشستگی از فوتبال یا قبول پیشنهاد تیم عربستانی.

اگر بوفون به پیشنهاد عربستانی‌ها پاسخ مثبت بدهد پس از سباستین جووینکو که از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ برای الهلال بازی کرد و روبرتو دونادونی که چند فصل لباس الاتحاد را پوشید، سومین ایتالیایی خواهد بود که در لیگ حرفه‌ای عربستان بازی می‌کند.

برچسب ها: لیگ عربستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر