کد خبر: ۲۱۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰

گلستان میزبان مسابقات بیماران دیابتی قهرمانی کشور

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان از میزبانی این استان برای برگزاری مسابقات قهرمانی کشور بیماران دیابتی خبر داد و گفت: رقابت‌های بیماران دیابتی در رشته های بدمینتون، دارت، تنیس روی میز، شطرنج و پتانک طی روزهای ٢٠ لغایت ٢۴ در گرگان برگزار خواهد شد.
گلستان میزبان مسابقات بیماران دیابتی قهرمانی کشور

مخاطب۲۴: به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، قاسمعلی برزمینی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: روز گذشته با برگزاری جلسه‌ای ستاد برگزاری مسابقات قهرمانی کشور بیماران دیابتی تشکیل شد.

وی ادامه داد: در کشور ما زنگ خطر بیماری دیابت طی ۴ سال آینده به صدا درآمده و با برگزاری این مسابقات و حمایت مسئولین استان، می توانیم مردم را نسبت به این بیماری آگاه کنیم و بدون شک فضای پرشور و نشاط ورزش، تأثیر بسزایی در این امر خواهد داشت.

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان خاطرنشان کرد: رقابت‌های بیماران دیابتی در رشته های بدمینتون، دارت، تنیس روی میز، شطرنج و پتانک طی روزهای ٢٠ لغایت ٢۴ در گرگان برگزار خواهد شد.

برزمینی بیان کرد: ظرفیت‌های گلستان برای برگزاری مسابقات ملی و حتی بین‌المللی بالا است و تجربه گذشته نیز این را نشان می‌دهد که گلستان توانمندی‌های بسیار بالایی در عرصه‌های مختلف ورزش دارد.

گفتنی است، استان گلستان ۶۰ هزار ورزشکار سازمان یافته و ۱۵۰ ملی پوش در رشته های مختلف ورزشی دارد.

برچسب ها: دیابت گلستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
رهبری آمد رهبری آمد
آیت الله خامنه‌ای در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی حاضر شدند.
رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم
رئیس‌جمهور کشورمان روز تاسوعا در آیین عزاداری شاخسی شرکت کرد. شاخسی شیوه عزاداری مردم تبریز است.
صفحه خبر بالای تصاویر