کد خبر: ۲۱۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۷

پاسخ جالب یک پرسپولیسی به پیشنهاد نکونام

خبرورزشی نوشت: سیامک نعمتی هافبک پرسپولیس که از جمع سرخ‌پوشان جدا شده، پیشنهاد حضور در استقلال را رد کرد.
پاسخ جالب یک پرسپولیسی به پیشنهاد نکونام

مخاطب۲۴ : به نقل از همشهری آنلاین ؛ بعد از ۶ سال حضور در پرسپولیس و کسب ۱۲ جام مختلف به همراه این تیم، سیامک نعمتی با نظر یحیی گل محمدی در لیست مازاد قرار گرفت و از پرسپولیس جدا شد. هرچند این اتفاق برخلاف نظر سیامک رخ داد، ولی سرمربی پرسپولیس در طول فصل گذشته نشان داد که دیگر روی این بازیکن حساب نمی‌کند و نعمتی به پایان کار خود در پرسپولیس رسیده است. پس از قطعی شدن جدایی سیامک از پرسپولیس ، باشگاه استقلال به این بازیکن پیشنهاد همکاری داد و مبلغ پیشنهادی استقلالی‌ها مناسب بود.

حتی شنیده شده که طرفین صحبت‌های اولیه را هم با هم انجام دادند ولی مذاکرات در همان مرحله اول متوقف شد. سیامک که همیشه در مصاحبه‌های خود عنوان کرده بود تحت هیچ شرایطی به استقلال نمی‌رود، روی حرفش ماند و در همان ابتدا پیشنهاد استقلال را رد کرد. نعمتی همیشه عنوان می‌کرد که یک پرسپولیسی است و خانواده ای پرسپولیسی دارد.سیامک در مصاحبه‌هایش عنوان می‌کرد که تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پیراهن استقلال را برتن کند و به نظر می‌رسد به وعده خود به هواداران پرسپولیس عمل کرد و به پیشنهاد استقلالی‌ها پاسخ منفی داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
برگزیده
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر