کد خبر: ۲۱۵۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱

چینی‌ها، مشتریان وفادار کالای ایرانی!

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی گمرک درباره تجارت کشور در بهار امسال نشان می‌دهد که همچنان چین به عنوان شریک اصلی تجاری ایران شناخته می‌شود.
چینی‌ها، مشتریان وفادار کالای ایرانی!

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ در سال‌های گذشته و علی رغم تحریم‌های آمریکا، ایران نه تنها توانسته سطح تجارت خود را حفظ کند که حتی درماه‌های گذشته روند صعودی در این حوزه نیز ادامه داشته است.

همراه روز: چینی‌ها

بر اساس آمار‌های رسمی منتشر شده، مجموع مبادلات بازرگانی ایران در بهار امسال به بیش از ۲۶ میلیارد دلار رسید که چین مانند سال‌های گذشته در صدر جدول شرکای تجاری ایران قرار دارد و مجموع مبادلات بازرگانی خود را با ایران را به رقمی بیش از ۷.۵ میلیارد دلار رسانده است.

همچنین بررسی آمار‌های رسمی منتشر شده نشان می‌دهد که رشد قابل توجهی در تجارت بین ایران و ترکیه در سال گذشته اتفاق افتاده است.

سفیر بنگلادش در تهران نیز می‌گوید که این کشور آماده ارائه تسهیلاتی چندگانه به تجار ایرانی برای ورود به این کشور است.

صعودی روز: بازار سرمایه

شاخص کل بورس امروز با ۱۳ هزار و ۴۸۰ واحد افزایش تا رقم دو میلیون و ۱۵۷ هزار واحد صعود کرد. شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز با افزایشی ۸۰۱۲ واحدی در رقم ۷۵۴ هزار و ۹۷۵ واحد ایستاد. در این بازار ۴۹۲ هزار معامله به ارزش ۵۶ هزار و ۳۳۴ میلیارد ریال انجام شد.

پس از شکست بالاتر از سطح مقاومت بحرانی ۳۰ هزار دلار، در حال حاضر قیمت بیت‌کوین، موقعیت خود را بالاتر از این سطح حفظ کرده با این حال، نشانه‌های نگران‌کننده‌ای وجود دارد که حاکی از تغییر بالقوه یا تغییر جهت در آینده نزدیک است.

اتاق بازرگانی تهران در جدیدترین گزارش خود به بررسی وضعیت تورم کالا‌های اساسی و مواد غذایی در نقاط مختلف دنیا پرداخته است.

زنگ خطر روز: مصرف برق

وزیر نیرو با اشاره به افزایش چهار درصدی میزان مصرف برق در بخش خانگی، گفت: تلاش می‌شود ضمن مدیریت لحظه‌ای مدیران و آماده باش گروه‌های امدادی، هیچ‌گونه مشکلی در پست‌های توزیع و فوق‌توزیع رخ ندهد.

مدیر کل امور انرژی و مشتریان صنعت برق شرکت توانیر گفت: تا کنون ۲۵ میلیارد تومان خسارت برقی برای سال گذشته پرداخت شده و اکنون منتظر تعیین تکلیف شرکت بیمه برای سال ۱۴۰۲ هستیم.

در خبری دیگر و طبق دورنمای ترسیم‌شده در برنامه هفتم توسعه کشور، صنعت پالایش تا پایان سال ۱۴۰۶ دستیابی به تولید روزانه حدود ۱۳۰ میلیون لیتر بنزین و نفت گاز را هدف‌گذاری کرده است که ۷۵ درصد از این مقدار، مربوط به فرآورده‌های با کیفیت یورو ۴ و بالاتر از آن خواهد بود.

نقره داغ روز: گران فروشان بلیت

شورای عالی هواپیمایی هفته گذشته پنجم تیرماه در جلسه‌ای با حضور مهرداد بذرپاش -وزیر راه وشهرسازی- و محمد محمدی‌بخش -رئیس سازمان هواپیمایی کشوری-، خواستار برخورد قضایی با سایت‌های غیرمجاز و گران‌فروشی بلیت هواپیما شد و مقرر کرد به برخی از شرکت‌های هواپیمایی که خارج از آیین‌نامه‌ها عمل می‌کنند، دو هفته فرصت داده شود تا مطابق ضوابط الزامی عمل کنند. در این راستا به‌دنبال رصد سایت‌های عرضه و فروش بلیت و گزارش شرکت‌های هواپیمایی و پیش از تمام شدن مهلت دو هفته‌ای، دامنه ۱۹ سایت فروش بلیت هواپیما به‌دلیل گرانفروشی بلیت هواپیما، با هماهنگی دستگاه قضایی مسدود شد.

مدیرکل بهره‌برداری آزادراه‌های کشور درباره نرخ عوارض آزادراه تهران - شمال گفت: این نرخ برای روز‌های عادی ۳۸ و برای روز‌های پیک ۵۰ هزار تومان محاسبه می‌شود.

همچنین رئیس روابط عمومی شورای رقابت توضیحاتی را درمورد بررسی قیمت خودرو‌های مونتاژی ارائه کرد. سپهر دادجوی توکلی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به جلساتی شورای رقابت اظهار کرد: شورای رقابت درمورد خودرو‌های مونتاژی به صورت مستمر و روزانه جلسه دارد، در این جلسات اولویت با خودرو‌هایی است که تا کنون قیمت آن‌ها اعلام نشده است. امیدواریم با یک بررسی کارشناسانه و در نظر گرفتن همه جوانب قیمت خودرو‌های مونتاژی اعلام شود.

برچسب ها: آمریکا تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر