کد خبر: ۲۱۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳

شایعات (ویژه): نجویم جدایی ز آغوش تو!

امروز در بازار نقل و انتقالات چه خبر‌هایی است؟ کدام باشگاه به دنبال کدام بازیکن است؟
شایعات (ویژه): نجویم جدایی ز آغوش تو!

مخاطب24:برای خیلی از فوتبال‌دوست‌ها این مقطع از فصل جذاب‌ترین روز‌های سال است؛ روز‌هایی که باشگاه‌ها نه در داخل زمین که در بازار نقل و انتقالات با هم رقابت می‌کنند و در خیلی از موارد، سرنوشت فصل هم در همین روز‌ها رقم می‌خورد؛ وقتی که باشگاه‌ها می‌توانند یک ستاره را از چنگ رقبا خارج کنند و همان بازیکن به برگ برنده آن‌ها در طول فصل تبدیل می‌شود.

در بزم دور یک‌دو قدح درکش و برو/ یعنی طمع مدار وصال دوام را‌ای صاحب فال که نامت ووت وخهورست است، تو که به طور قرضی از برنلی به منچستریونایتد آمدی و هیچکار به درد بخوری هم نکردی، اما انتظار داشتی قراردادت تمدید شود، باشگاه که در این شرایط پول یامفت ندارد به تو بدهد، همینکه مدتی اینجا بازی کردی، راضی باش و بعدا برای نوه‌هایت تعریف کن.

"بیانیه مهم صفحه شایعات"
درود
هدف صفحه شایعات از روز اول نشاندن لبخند بر چهره زیبای خوانندگان این صفحه بوده است، اما گویا ناخواسته ادبیات به کار رفته در این صفحه موجب تکدر گروهی از خوانندگان گرامی شده است. از آنجا که کوچکترین ناراحتی شما عزیزان، آنطور که شاعر می‌فرماید، "خواب در چشم تَرَم می‌شکند"، با عذرخواهی از همه سروران، ادب‌دوستان، اساتید زبان و ادبیات فارسی و پژوهندگان این حوزه به ویژه دانشجویان ادبیات دانشگاه آزاد رودهن، شایعات امروز را با زبانی فاخرتر تقدیم شما می‌کنیم. باشد که این اتفاق موجبات اعتلای فوتبال در اقصی نقاط جهان را فراهم کند.

برچسب ها: نقل و انتقالات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
برگزیده
مدال‌های دوومیدانی ایران زیر تیغ اتهام و تجاوز مدال‌های دوومیدانی ایران زیر تیغ اتهام و تجاوز
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به فساد اخلاقی سه عضو تیم دوومیدانی ایران در کره جنوبی گفت که این رفتار‌ها اعتبار ملی کشور را زیر سوال برده است. او ضمن انتقاد از مدیریت فدراسیون‌ها، بر لزوم تجدید نظر در ساختار مدیریتی و برخورد قاطع با چنین اتفاقاتی تأکید کرد.
اشتباهات داوران قابل قبول نیست اشتباهات داوران قابل قبول نیست
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد داوران انتقاد کرد.
دعوت از ۲۸ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت از ۲۸ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان
مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران، ۲۸ بازیکن را به سومین اردوی تیم دعوت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر