کد خبر: ۲۱۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۱

آتش سوزی گسترده در شهرک صنعتی شوش

آتش سوزی شرکت تولید پلاستیک در شهرک صنعتی شوش با گذشت پنج ساعت همچنان به طور کامل مهار نشده است.
آتش سوزی گسترده در شهرک صنعتی شوش

مخاطب۲۴ : به نقل از ایرنا ؛ آتش سوزی شرکت تولید پلاستیک در شهرک صنعتی شوش با گذشت پنج ساعت همچنان به طور کامل مهار نشده است.

آتش سوزی شرکت تولید پلاستیک در شهرک صنعتی شوش با گذشت پنج ساعت همچنان به طور کامل مهار نشده و تیم‌های متعدد آتش نشانی همچنان در تلاش برای اطفای این حریق گسترده هستند.

فرماندار شوش دقایقی قبل در گفت و گویی رسانه‌ای با بیان اینکه تمام ظرفیت شهرستان‌های شوش و کرخه برای مهار هرچه سریعتر این حریق به میدان آمده است گفت: ریزش سقف انبار مملو از پلاستیک کار اطفای حریق را دشوار کرده است.

محمود عیدانی افزود: علاوه بر اطفای حریق جلوگیری از سرایت آتش به سایر انبار‌ها و شرکت‌های مجاور با دقت و حساسیت در حال انجام است.

رئیس آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شوش نیز در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه عملیات اطفای این حریق با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در حال انجام است گفت: گستردگی حریق و همچنین تخریب‌بخش‌هایی از سازه این شرکت عملیات مهار آتش سوزی را دچار کندی کرده است.

سیدمحمد موسوی افزود: انبار‌های مملو از پلاستیک که در حال آتش گرفتن هستند کار خاموش کردن آتش توسط آتش نشانان را سخت کرده است.

تیم‌های مختلف عملیاتی و ماشین‌های سنگین اطفای حریق از شهرستان شوش و کرخه هم اکنون مشغول اطفای این حریق گسترده هستند.
دود ناشی از این آتش سوزی که از بعد از ظهر امروز جمعه شروع شده است تا مناطق دوردستی از این شرکت قابل مشاهده بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات در وزارت بهداشت آمار مصرف انواع مواد مخدر در بین جمعیت بالای ۱۸ سال را نگران کننده اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۴ درصد جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال در کشور حداقل یکی از انواع مواد مخدر را مصرف می‌کنند.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
صفحه خبر بالای تصاویر