کد خبر: ۲۱۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵

هند از توییتر زهرچشم گرفت

دادگاه عالی کارناتاکا، درخواست توییتر برای به چالش کشیدن فرمان دولت فدرال برای مسدود کردن توییت‌ها و حساب‌های کاربری را رد کرد و این شبکه اجتماعی را پنج میلیون روپیه (۶۰ هزار و ۹۴۳ دلار) جریمه کرد.
هند از توییتر زهرچشم گرفت

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ این تصمیم چند هفته پس از آن گرفته شد که جک دورسی، مدیرعامل سابق و یکی از موسسان توییتر، هند را متهم کرد این شبکه اجتماعی را تهدیدکرده است اگر به دستورات دولت این کشور برای محدود کردن دسترسی به حساب‌های کاربری منتقد برخورد دولت با اعتراضات سال ۲۰۲۱ کشاورزان، عمل نکند، تعطیل خواهد شد. دولت نارندرا مودی، نخست وزیر هند، این ادعا را دروغ خواند.

راجیو چاندرا سخار، معاون وزیر فناوری اطلاعات هند، در توییتی گفت: دادگاه روز جمعه حکم داد که به توییتر اخطاریه‌هایی داده شده که به آن‌ها توجهی نکرده است.

این شرکت شبکه اجتماعی آمریکایی، سال میلادی گذشته از دادگاه خواسته بود تا برخی از دستورات دولت برای حذف محتوا از این پلتفرم را لغو کند. توییتر سال گذشته در درخواستی به دادگاه عالی در ایالت کارناتاکا در جنوب هند، استدلال کرده بود که برخی از دستورات برای حذف محتوا، برخلاف رویه‌های قانون فناوری اطلاعات هند است.

قانون فناوری اطلاعات هند، به دولت این کشور اجازه می‌دهد تا دسترسی عمومی به محتوا را در راستای منافع امنیت ملی یا دلایل دیگر، مسدود کند.

بر اساس گزارش رویترز، توییتر از زمانی که ایلان ماسک، این پلتفرم را در سال میلادی گذشته خریداری کرد، تغییر و تحولات اساسی را تجربه کرده که در نتیجه آن، هزینه تبلیغ کنندگان در این پلتفرم کاهش پیدا کرده و این شرکت تقریبا ۸۰ درصد از کارکنان خود را از دست داده است.

برچسب ها: هند توییتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر