کد خبر: ۲۱۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۲

ناآرامی‌ها در شهر‌های بزرگ فرانسه

قتل نوجوان ۱۷ ساله به دست پلیس فرانسه باعث خشم معترضان در سراسر این کشور برای سومین شب متوالی شده است.
ناآرامی‌ها در شهر‌های بزرگ فرانسه

مخاطب۲۴ : به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ اعتراضات گسترده در فرانسه به کشته شدن یک نوجوان ۱۷ ساله به دست نیرو‌های پلیس، در حالی وارد سومین شب خود شد که شهر‌های بزرگ دیگری جز پاریس نیز شاهد گسترش خشونت‌ها بودند. این در حالی است که امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه می‌کوشد با آرام ساختن جو مانع از خروج شرایط از کنترل شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، اکنون مقامات امنیتی از آماده باش و استقرار ۴۰ هزار پلیس در سراسر فرانسه برای جلوگیری از ادامه آشوب‌های خبر می‌دهند.

در منطقه نانتر در حاشیه غربی شهر پاریس که این نوجوان مراکشی – الجزایری در آن به دست پلیس کشته شده بود، معترضان اقدام به آتش زدن خودروها، مسدودسازی جاده ها، و پرتاب اشیا به سمت نیرو‌های پلیس کردند. همچنین معترضان خشمگین یک بانک را در این منطقه به آتش کشیدند.

مقامات محلی می‌گویند: شرایط در مرکز پاریس وخیم‌تر بود به طوری که معترضان اقدام به تخریب مغازه‌ها کرده و با نیرو‌های پلیس درگیری شدند. طی شب گذشته در مجموع ۳۰ نفر در این منطقه از سوی نیرو‌های امنیتی بازداشت شدند.

پلیس ملی فرانسه اعلام کرد ما شاهد گسترش اعتراضات به شهر‌های بزرگ دیگر از جمله مارسی، لیل، لیون، پاو، و تولز بودیم که در آن معترضان اقدام به آتش زدن خودرو‌ها و تخریب ساختمان‌های خصوصی و دولتی کردند. وزارت کشور فرانسه از دستگیری ۶۶۷ نفر در جریان اعتراضات مربوط به کشته شدن یک جوان به دست پلیس این کشور خبر داد.

در مارسی، دومین شهر بزرگ فرانسه نیرو‌های امنیتی پس از درگیری با معترضان و ناتوانی در آرام ساختن اعتراضات مجبور به استفاده از گاز اشک آور علیه آن‌ها شدند.

دادستان فرانسه برای آرام کردن معترضان اعلام کرد پلیسی که اقدام به شلیک به نوجوان آفریقایی تبار کرده بود اکنون در بازداشت به سر می‌برد و با اتهام قتل عمد مواجه است.

برچسب ها: فرانسه پلیس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.