کد خبر: ۲۱۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۰

اظهارات صدراعظم سابق آلمان درباره روسیه

صدراعظم پیشین آلمان با دفاع از سیاست‌ها و رویکرد کلی‌اش در قبال روسیه، گفت که فاصله گرفتن از مسکو «بعید است فایده‌ای به همراه داشته باشد.»
اظهارات صدراعظم سابق آلمان درباره روسیه

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛‌ گرهارد شرودر، صداعظم پیشین آلمان در مصاحبه با شبکه آلمانی آرتی‌ال تاکید کرد که او همچنان باور دارد هر آنچه به لحاظ «سیاسی» در مورد روسیه انجام داده، «درست» بوده و هیچکس نباید از او انتظار داشته باشد تا به مسکو پشت کند.

شرودر در این مصاحبه که ماه آوریل ضبط شد، گفت: بقیه می‌توانند از کاری که انجام داده‌ام، انتقاد کرده یا آن را رها کنند، اما انتظار نداشته باشید که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه را سرزنش و متهم کنم. بسیاری از چیز‌ها هستند که در حال حاضر طرد شده‌اند.

این سیاستمدار سابق آلمان همچنین گفت که انتقاد عمومی از موضعش در قبال روسیه «در واقع به او آسیب نمی‌رساند»، زیرا معتقد است هر کاری که در این زمینه انجام داده، درست بوده است.

شبکه آرتی‌ال به عنوان بخشی از مستند خود درباره کای دیکمن، سردبیر سابق بیلد، پس از یک سری رسوایی‌های جنسی با این سیاستمدار مصاحبه کرد. بیلد بار‌ها در مقالات خود گزارش‌های تند و تیزی از شرودر ارائه کرده است.

شرودر در پاسخ به سوالی در مورد گزارش بیلد گفت: «این زندگی من است و هیچکس به من دیکته نمی‌کند که چگونه زندگی کنم.»

شرودر در طول دوران ریاستش بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۵ روابط دوستانه‌ای با روسیه برقرار کرد. او بعدا به هیئت مدیره اپراتور خط لوله گاز «نورد استریم» روسیه و غول انرژی روسیه «روس‌نفت» پیوست. این سیاستمدار پس از شروع درگیری بین روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، به دلیل روابط خود با مسکو با واکنش شدید روبرو شد.

او بار‌ها علیه حمله روسیه به اوکراین صحبت کرده است، اما معتقد است که فاصله گرفتن از مسکو «بعید است فایده‌ای به همراه داشته باشد.» او همچنین بلافاصله پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، به مسکو سفر کرد تا شخصا با پوتین ملاقات کند.

از آن زمان، شرودر بار‌ها اعلام کرده است که مسکو به دنبال یک راه‌حل مذاکره شده برای این مناقشه است و گفته است که به دنبال «فرصت‌هایی برای گفتگو با رئیس جمهور پوتین» خواهد بود.

موضع شرودر، او را با حزب سوسیال دموکرات خودش (SPD) در موضع متضاد قرار داده است. برخی از اعضای این حزب در اوایل سال جاری خواستار اخراج وی شدند، اما ناموفق ماندند. با این حال صدراعظم سابق آلمان در سال ۲۰۲۲ از امتیازات پارلمانی محروم شد.

برچسب ها: آلمان روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پرتقال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ شد پرتقال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ شد
فینال لیگ ملتهای یوفا در آلیانز آره‌نا به یک ‏ماراتون جذاب و نفس‌گیر تبدیل شد، در این ماراتون جذاب که بین اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملتهای یوفا پیگیری می شد، ‏پرتغال در ضربات پنالتی موفق به پیروزی شده و جام قهرمانی را ‏بالای سر بردند.‏
شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی
حمید درخشان، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران، در واکنش به دستمزد‌های نجومی بازیکنان فعلی، از خاطرات گذشته خود گفت.
سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنانی که به طور مرتب مسواک نمی‌زنند و از نخ دندان استفاده نمی‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به میگرن و فیبرومیالژیا هستند.
جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
علی فرهادی با بیان اینکه حداقل مدرک تحصیلی برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کارشناسی و حداکثر کارشناسی ارشد است گفت: آن دسته از افرادی که مدرک دکترا دارند می‌توانند با مدرک کارشناسی ارشدشان در این آزمون شرکت کنند.
پدر بیست و هشت فرزند کهنوجی دو فرزند دیگر در راه دارد! پدر بیست و هشت فرزند کهنوجی دو فرزند دیگر در راه دارد!
محمد قاسمی مدیرکل ثبت احوال استان کرمان در مصاحبه‌ای از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک مرد کهنوجی واقع در جنوب استان کرمان خبر داد. این در حالی است که محمد آزادی شیب‌کوه اعلام کرده دو فرزند دیگر در راه دارد.
طلاق سالمندان رکورد زد طلاق سالمندان رکورد زد
داده‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که طلاق در رده سنی بالای ۶۰ سال در حال افزایش است. در استان‌هایی مانند تهران، این نرخ در دهه اخیر دو برابر شده است.
اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا
دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که خابی لیم، پرمخاطب‌ترین کاربر تیک‌تاک در جهان را به دلیل پایان مهلت ویزایش برای حضور در خاک آمریکا بازداشت کرده است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر