کد خبر: ۲۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۹

سریال «حضرت معصومه (س)» به مرحله تولید رسید

کارگردان سریال «حضرت معصومه (س)» از پایان نگارش این مجموعه تاریخی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که از ماه‌های آینده بتوانند این سریال مذهبی را به مرحله تولید برسانند.
سریال «حضرت معصومه (س)» به مرحله تولید رسید

جواد افشار یادآور شد: آقای عبدالعلی علی‌عسکری، رییس سابق سازمان صداوسیما، خیلی علاقه داشت که سریال «حضرت معصومه (س)» هرچه زودتر استارت بخورد. با شناختی که از آقای جبلی داریم، مطمئن هستیم که این پرچم را ایشان بلند خواهند کرد و این راه ادامه پیدا خواهد کرد.

سریال «حضرت معصومه (س)» به مرحله تولید رسید
به گفته‌ی این کارگردان تلویزیون «قریب به دو سال نگارش سریال «حضرت معصومه (س)» به طول انجامیده است و شاید حدود ۱۲ تا ۱۳ سال هم تحقیقات و پژوهش آن زمان برد.»

سریال «حضرت معصومه (س)» به کارگردانی جواد افشار از مدت‌ها قبل بود بنای ساختش گذاشته شده بود و این کارگردان که ساخت مجموعه‌ای، چون گاندو را در کارنامه دارد، از کارگردانی سریال «حضرت معصومه (س)» به عنوان توفیقی یاد کرده بود که نصیبش شده است.

حالا افشار با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی با نام تشرف اعلام کرده است که نهایتا فیلم‌نامه را در سال گذشته به پایان رسانده‌اند.

این کارگردان در توضیح بیشتر خبر گفت: «تکلیف و اراده الهی از سوی امام رضا (ع) در یک مسیر بسیار بسیار سخت و پر دست‌اندازی از مدینه تا قم، روی دوش حضرت معصومه (س) نقطه به نقطه پایه‌گذاری شد و اثرات و برکاتش امروزه قابل مشاهده است. ان‌شاءالله در سریال حضرت معصومه (س) قصد داریم به موضوعاتی از این دست بپردازیم.»

افشار همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا فیلمنامه سریال «حضرت معصومه (س)» را خودش نوشته است؟ گفت: «این سریال را به اتفاق دوستم آقای حمید رسولی‌پور نوشتم. قریب به دو سال نگارش متن طول کشید و شاید حدود ۱۲ تا ۱۳ سال هم تحقیقات و پژوهش به طول انجامید و ما فیلم‌نامه نهایی را سال گذشته به پایان رساندیم. کار ۳۰قسمت ۵۰ دقیقه‌ای است که در حال حاضر آماده است.»

سریال «حضرت معصومه (س)» به کارگردانی جواد افشار در حالی به مرحله تولید رسیده است که به گفته کارگردان، ایده ساخت از سال ۸۸ شکل گرفته و یک سریال الف ویژه عظیم و سنگین است که زندگی‌نامه حضرت معصومه (س) قرار است در آن روایت شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر