کد خبر: ۲۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۹

سریال «حضرت معصومه (س)» به مرحله تولید رسید

کارگردان سریال «حضرت معصومه (س)» از پایان نگارش این مجموعه تاریخی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که از ماه‌های آینده بتوانند این سریال مذهبی را به مرحله تولید برسانند.
سریال «حضرت معصومه (س)» به مرحله تولید رسید

جواد افشار یادآور شد: آقای عبدالعلی علی‌عسکری، رییس سابق سازمان صداوسیما، خیلی علاقه داشت که سریال «حضرت معصومه (س)» هرچه زودتر استارت بخورد. با شناختی که از آقای جبلی داریم، مطمئن هستیم که این پرچم را ایشان بلند خواهند کرد و این راه ادامه پیدا خواهد کرد.

سریال «حضرت معصومه (س)» به مرحله تولید رسید
به گفته‌ی این کارگردان تلویزیون «قریب به دو سال نگارش سریال «حضرت معصومه (س)» به طول انجامیده است و شاید حدود ۱۲ تا ۱۳ سال هم تحقیقات و پژوهش آن زمان برد.»

سریال «حضرت معصومه (س)» به کارگردانی جواد افشار از مدت‌ها قبل بود بنای ساختش گذاشته شده بود و این کارگردان که ساخت مجموعه‌ای، چون گاندو را در کارنامه دارد، از کارگردانی سریال «حضرت معصومه (س)» به عنوان توفیقی یاد کرده بود که نصیبش شده است.

حالا افشار با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی با نام تشرف اعلام کرده است که نهایتا فیلم‌نامه را در سال گذشته به پایان رسانده‌اند.

این کارگردان در توضیح بیشتر خبر گفت: «تکلیف و اراده الهی از سوی امام رضا (ع) در یک مسیر بسیار بسیار سخت و پر دست‌اندازی از مدینه تا قم، روی دوش حضرت معصومه (س) نقطه به نقطه پایه‌گذاری شد و اثرات و برکاتش امروزه قابل مشاهده است. ان‌شاءالله در سریال حضرت معصومه (س) قصد داریم به موضوعاتی از این دست بپردازیم.»

افشار همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا فیلمنامه سریال «حضرت معصومه (س)» را خودش نوشته است؟ گفت: «این سریال را به اتفاق دوستم آقای حمید رسولی‌پور نوشتم. قریب به دو سال نگارش متن طول کشید و شاید حدود ۱۲ تا ۱۳ سال هم تحقیقات و پژوهش به طول انجامید و ما فیلم‌نامه نهایی را سال گذشته به پایان رساندیم. کار ۳۰قسمت ۵۰ دقیقه‌ای است که در حال حاضر آماده است.»

سریال «حضرت معصومه (س)» به کارگردانی جواد افشار در حالی به مرحله تولید رسیده است که به گفته کارگردان، ایده ساخت از سال ۸۸ شکل گرفته و یک سریال الف ویژه عظیم و سنگین است که زندگی‌نامه حضرت معصومه (س) قرار است در آن روایت شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر