کد خبر: ۲۱۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

آخرین واکنش آمریکا به توافق موقت با ایران

معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا برای احیای توافق هسته‌ای، هرگونه احتمال یک توافق موقت در این زمینه را «نادرست و گمراه‌کننده» تلقی کرد.
آخرین واکنش آمریکا به توافق موقت با ایران

مخاطب24:ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه این کشور منتشر شده است، در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که چه اطلاعات جدیدی درباره مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران درباره احیای توافق هسته‌ای وجود دارد؟ گفت:ما به طور کلی با متحدان و شرکای‌مان، از جمله در منطقه درباره حوزه‌های متعددی که در آن‌ها نگرانی‌هایی درباره ایران داریم، در ارتباطیم. متذکر می‌شوم که شایعات درباره وجود یک توافق هسته‌ای یا توافق موقت نادرست و گمراه‌کننده‌اند.


این اظهارات پاتل در پی این مطرح می‌شود که اخیرا گزارش‌هایی درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری عمان درباره یک توافق موقت منتشر شد.


مقامات ایران نیز با تاکید بر این‌که حتی در زمان وقفه مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، تبادل پیام‌ها به طور غیرمستقیم از طریق کانال‌های دیپلماتیک ادامه داشته است، وجود هر گونه توافق موقت در این زمینه را منتفی دانسته‌اند.


پاتل بدون در نظر گرفتن نقش ثبات‌زدای آمریکا در خاورمیانه، از جمله از طریق فروش میلیارد‌ها دلار تسلیحات هسته‌ای به کشور‌های منطقه و دامن زدن به رقابت تسلیحاتی در آن و حضور نظامی مداخله‌جویانه در منطقه، گفت: ما همچنان روی محدود کردن رفتار ثبات‌زدای ایران از طریق فشار دیپلماتیک، همکاری نزدیک با متحدان و شرکای‌مان و اقدامات در راستای کاهش تنش‌ها در منطقه متمرکزیم.


معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا همچنین گفت که واشنگتن روی موضوع بازگرداندن شهروندان آمریکایی که در ایران زندانی شده‌اند، «به طور خستگی‌ناپذیر» کار می‌کند.


پاتل در ادامه این نشست در پاسخ به سوال دیگری درباره مذاکرت غیرمستقیم برای احیای توافق هسته‌ای گفت: ما دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم، اما برای تمامی گزینه‌ها و پیشامد‌های احتمالی نیز آماده می‌شویم. با متحدان و شرکای خود نیز در این زمینه هماهنگی کامل داریم.

برچسب ها: آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر