کد خبر: ۲۱۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰

در اتحادیه اروپا از ادامه تحریم‌ها علیه برنامه موشکی ایران خبر دادند

دیپلمات‌های اروپایی به ایران گفته‌اند که قصد دارند تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه برنامه موشک‌های بالستیک این کشور را اعتبار آن‌ها در ماه اکتبر منقضی می‌شود، حفظ کنند.
در اتحادیه اروپا از ادامه تحریم‌ها علیه برنامه موشکی ایران خبر دادند

مخاطب24:این خبر را رویترز به نقل از منابع خود منتشر کرده است.
این خبرگزاری به نقل از یکی از دیپلمات‌ها گفت: "بحث‌هایی با ایرانی‌ها در جریان است تا بفهمند ما این تحریم‌ها را لغو نمی‌کنیم".


طرف‌ها در چارچوب این تحریم‌ها، از ایران می‌خواهند که موشک‌های بالستیکی که قادر به حمل سلاح هسته‌ای هستند تولید نکند. آن‌ها همچنین تحویل برخی پهپاد‌ها به ایران یا خرید آن‌ها از ایران را بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل ممنوع می‌کنند.


منابع نشان می‌دهند که به سه دلیل می‌خواهند تحریم‌ها را حفظ کنند: به دلیل استفاده ادعایی از پهپاد‌های ایرانی توسط فدراسیون روسیه، احتمال انتقال موشک‌های بالستیک تهران به مسکو و همچنین تمایل به محروم کردن ایران از مزایای معامله هسته‌ای برجام.



به گفته این دیپلمات، انریکه مورا، معاون رئیس سرویس خارجی اتحادیه اروپا، کار بر روی مبنای قانونی برای تمدید تحریم‌ها را آغاز کرده است. این منابع می‌گویند با این حال، این موضوع که نیاز به تایید همه اعضای اتحادیه اروپا دارد، هنوز توسط آن‌ها مورد بحث قرار نگرفته است.


کشور‌های غربی بار‌ها با تاکید بر نقض قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل از سوی تهران، ادعا کرده اند که ایران هواپیما‌های بدون سرنشین را برای عملیات نظامی در اوکراین برای روسیه تامین می‌کند. مسکو و تهران چنین اتهاماتی را رد کردند. نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد این گونه اتهامات را بی اساس خواند، زیرا تحریم تسلیحاتی در قطعنامه مذکور از ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ متوقف شد و این بدان معناست که انتقال سلاح به ایران یا از ایران دیگر شامل این قطعنامه نمی‌شود.


بر اساس توافق هسته ای، تحریم تسلیحاتی از ایران در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ لغو شد. پیش از این، تحویل تسلیحات تنها با مجوز شورای امنیت سازمان ملل امکان پذیر بود.


در سال ۲۰۱۵، بریتانیا، آلمان، چین، روسیه، ایالات متحده، فرانسه و ایران توافق هسته‌ای امضا کردند - برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که شامل لغو تحریم‌ها در ازای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران بود. در ماه می ۲۰۱۸، ایالات متحده تحت رهبری دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از برجام خارج شد و تحریم‌ها علیه تهران را بازگرداند. در پاسخ، ایران کاهش تدریجی تعهدات خود بر اساس این توافق را اعلام کرد و از محدودیت‌های مربوط به تحقیقات هسته‌ای، سانتریفیوژ‌ها و سطح غنی‌سازی اورانیوم چشم پوشی کرد.

برچسب ها: تحریم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر