کد خبر: ۲۱۳۳۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰

معرفی جزیره کیش به عنوان پایلوت "طرح مشعل"

مدیرعامل جامعه بازاریان کیش از راه اندازی"سامانه مشعل" از دهم تا ۱۵ تیر برای دریافت "بنزین رایگان" مسافران و گردشگرانی که قصد سفر با خودروی شخصی به جزیره کیش را دارند خبر داد.
معرفی جزیره کیش به عنوان پایلوت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :رحمان سادات نجفی با اشاره به راه اندازی "سامانه مشعل" در رویداد "سلام هم وطن" که با حضور تمام تشکل‌های صنفی در ادامه برنامه‌های جشنواره تابستانی برگزار خواهد شد افزود: جزیره کیش به عنوان یکی از مهمترین مقاصد گردشگری ایران پایلوت "طرح مشعل" معرفی شده است.

سادات نجفی از اجرای این طرح از دهم تا پانزدهم تیر خبر داد و افزود: عرضه"بنزین رایگان" به عنوان یکی از مشوق‌ها برای گردشگران و مسافران و به صورت مکان محور در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل جامعه بازاریان کیش در خصوص فعالیت این سامانه اظهار داشت: مسافرانی که قصد سفر با خودروی شخصی به جزیره کیش را دارند می‌توانند با ورود به این سامانه با مشخص کردن شهر خود، از میزان بنزین و محل پمپ بنزین‌هایی که در مسیر مشخص شده است اطلاع پیدا کنند.

وی با بیان این که تخفیفات فروشگاه‌های عضو "سامانه مشعل" به صورت بنزین در اپ گردشگران واریز خواهد شد گفت: میزان بنزین تعریف شده قابلیت نقد شوندگی و انتقال به غیر را داشته و گردشگران می‌توانند با ارائه شماره کارت بانکی مبلغ تخفیف را دریافت کنند.

رحمان سادات نجفی به اجرای این طرح توسط یکی از شرکت‌های استارتاپی در کشور اشاره کرد و افزود: این طرح جایگزینی برای تشویق گردشگران و مسافران به انجام سفر‌های زمینی و ارزان است.

مدیرعامل جامعه بازاریان کیش با بیان این که برای اطلاع مردم سایر نقاط کشور از اجرای این طرح باید اقدامات لازم در نظر گرفته شود گفت: استفاده از ظرفیت‌های تبلیغاتی می‌تواند نقش مهمی در معرفی هر چه بهتر این طرح ایفا کند.

وی با اشاره به این نکته که شش استان جنوبی کشور به عنوان مهمترین بازار هدف این طرح در نظر گرفته شده است افزود: مسافران و گردشگرانی که قصد سفر از سایر نقاط کشور به جزیره کیش را دارند نیز می‌توانند از "طرح مشعل" استفاده کنند.

رحمان سادات نجفی عنوان کرد: مراکزی که به مسافران و گردشگران تخفیف ارائه می‌دهند در "سامانه مشعل" مشخص شده است.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.