کد خبر: ۲۱۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱

یک کارشناس اقتصادی: صورت‌های مالی بانک‌ها شفاف باشد

ناصر شاهباز، دانش آموخته دکترای مدیریت و از چهره‌های بانکی کشور گفت: انتشار عمومی صورت‌های مالی بانک‌ها قطعا اقدام مثبتی است. جهت اول آن است که تا خروجی عملکرد بانک‌ها در دسترس عموم مردم نباشد، بسیاری از تصمیم گیری‌های کلان و رویکرد‌های غلطی همچون بنگاه داری بانک ها، طبق روال گذشته ادامه خواهد یافت و در بر همان پاشنه خواهد چرخید.
یک کارشناس اقتصادی: صورت‌های مالی بانک‌ها شفاف باشد

یکی از وعده‌های وزیر جدید امور اقتصادی و دارایی که در هفته‌های نخست تصدی او بر این وزارت خانه هم محقق شد، انتشار صورت‌های مالی بانک‌های دولتی بود. اطلاعات منتشره نشان از آن داشت که برخی بانک‌های بزرگ دولتی در سال‌های اخیر زیان ده بوده اند که با حواشی زیادی همراه شد.

یک کارشناس اقتصادی: صورت‌های مالی بانک‌ها شفاف باشد
ناصر شاهباز، دانش آموخته دکترای مدیریت و از چهره‌های بانکی کشور در این باره گفت: انتشار عمومی صورت‌های مالی بانک‌ها قطعا اقدام مثبتی است. جهت اول آن است که تا خروجی عملکرد بانک‌ها در دسترس عموم مردم نباشد، بسیاری از تصمیم گیری‌های کلان و رویکرد‌های غلطی همچون بنگاه داری بانک ها، طبق روال گذشته ادامه خواهد یافت و در بر همان پاشنه خواهد چرخید. تا زمانی که اشکال تشخیص داده نشود، درمان پایداری هم صورت نخواهد گرفت. این در حالیست که تاکنون، حتی فعالان اقتصادی و اساتید دانشگاه‌ها نیز از عملکرد بانک‌های دولتی بی اطلاع بودند و با این تصمیم وزارت اقتصاد، در واقع از ظرفیت نقد متخصصان، اساتید و رسانه‌ها نیز بهره گرفته خواهد شد.

شاهباز افزود: نکته دوم که از مبحث قبل هم مهم‌تر مهم.‌تر اسا، تاکید بر این موضوع است که بانک‌های دولتی اساسا متعلق به مردمند و بحث بر سر آنکه اطلاعات آن‌ها باید به اطلاع مردم برسد یا نه، بحثی انحرافی است. نه تنها از منظر علمی، بلکه از نگاه حقوقی نیز، اطلاعات هر بانک، شرکت، نهاد عمومی و هر دستگاهی باید به اطلاع ذینفعان آن برسد و چنین حقی از مردم قابل سلب نیست. حتی از بورسی نبودن این بانک‌ها هم عدم لزوم دسترسی عمومی به صورت‌های مالی آن‌ها برداشت درستی نخواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر