کد خبر: ۲۱۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱

یک کارشناس اقتصادی: صورت‌های مالی بانک‌ها شفاف باشد

ناصر شاهباز، دانش آموخته دکترای مدیریت و از چهره‌های بانکی کشور گفت: انتشار عمومی صورت‌های مالی بانک‌ها قطعا اقدام مثبتی است. جهت اول آن است که تا خروجی عملکرد بانک‌ها در دسترس عموم مردم نباشد، بسیاری از تصمیم گیری‌های کلان و رویکرد‌های غلطی همچون بنگاه داری بانک ها، طبق روال گذشته ادامه خواهد یافت و در بر همان پاشنه خواهد چرخید.
یک کارشناس اقتصادی: صورت‌های مالی بانک‌ها شفاف باشد

یکی از وعده‌های وزیر جدید امور اقتصادی و دارایی که در هفته‌های نخست تصدی او بر این وزارت خانه هم محقق شد، انتشار صورت‌های مالی بانک‌های دولتی بود. اطلاعات منتشره نشان از آن داشت که برخی بانک‌های بزرگ دولتی در سال‌های اخیر زیان ده بوده اند که با حواشی زیادی همراه شد.

یک کارشناس اقتصادی: صورت‌های مالی بانک‌ها شفاف باشد
ناصر شاهباز، دانش آموخته دکترای مدیریت و از چهره‌های بانکی کشور در این باره گفت: انتشار عمومی صورت‌های مالی بانک‌ها قطعا اقدام مثبتی است. جهت اول آن است که تا خروجی عملکرد بانک‌ها در دسترس عموم مردم نباشد، بسیاری از تصمیم گیری‌های کلان و رویکرد‌های غلطی همچون بنگاه داری بانک ها، طبق روال گذشته ادامه خواهد یافت و در بر همان پاشنه خواهد چرخید. تا زمانی که اشکال تشخیص داده نشود، درمان پایداری هم صورت نخواهد گرفت. این در حالیست که تاکنون، حتی فعالان اقتصادی و اساتید دانشگاه‌ها نیز از عملکرد بانک‌های دولتی بی اطلاع بودند و با این تصمیم وزارت اقتصاد، در واقع از ظرفیت نقد متخصصان، اساتید و رسانه‌ها نیز بهره گرفته خواهد شد.

شاهباز افزود: نکته دوم که از مبحث قبل هم مهم‌تر مهم.‌تر اسا، تاکید بر این موضوع است که بانک‌های دولتی اساسا متعلق به مردمند و بحث بر سر آنکه اطلاعات آن‌ها باید به اطلاع مردم برسد یا نه، بحثی انحرافی است. نه تنها از منظر علمی، بلکه از نگاه حقوقی نیز، اطلاعات هر بانک، شرکت، نهاد عمومی و هر دستگاهی باید به اطلاع ذینفعان آن برسد و چنین حقی از مردم قابل سلب نیست. حتی از بورسی نبودن این بانک‌ها هم عدم لزوم دسترسی عمومی به صورت‌های مالی آن‌ها برداشت درستی نخواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیروزی تلخ برای تیم ملی امید! پیروزی تلخ برای تیم ملی امید!
برد ارزشمند تیم امید مقابل بحرین با مصدومیت شدید آریا شفیع‌دوست تلخ شد؛ اتفاقی که نگرانی بزرگی برای کادر فنی تیم امید و سپاهان ایجاد کرده است.
جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟ جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟
جشنوارهٔ فیلم کوتاه نهال جشنواره‌ای دانشجویی و مختص فیلم کوتاه است که هرساله توسط دانشجویان رشتهٔ سینمای دانشگاه هنر ایران تحت نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می‌شود. این جشنواره میزبان فیلم‌های کوتاه دانشجویان، از تمام رشته‌های دانشگاهی کشور است. از اهداف این جشنواره که از سال ۱۳۸۲ آغاز به کارکرده، ایجاد فضایی مناسب برای ارائهٔ آثار کمتر دیده شده و توجه به دغدغه‌ها و سلیقه‌های گوناگون دانشجویان است.
اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟ اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟
اثر گذاری سینمای مستند و بازتاب معنای اجتماعی و تاثر مخاطب که نتیجه‌اش افزایش آگاهی اجتماعی‌ست به علاوه گذار از انواع و سبک‌ها تا تولد و زایشِ روش‌های ضد ساختار در سینمای تجربی که خود بدل به بدنهء ساختار آینده می‌شود.
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران
بیست‌وچهارمین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای امروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در مسکو آغاز به کار کرد.
ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد
قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو برای امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ منتشر شد. جدول شامل نرخ بازار و نمایندگی خودرو‌ها به تومان است.
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر