کد خبر: ۲۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۶

وام مسکن قرض‌الحسنه ۱۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ + شرایط و مدارک لازم

بانک مسکن قرار است ۱۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه خرید یا ساخت مسکن پرداخت کند. اما مشمولان وام ۱۰۰ میلیونی قرض الحسنه چه کسانی هستند؟
وام مسکن قرض‌الحسنه ۱۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ + شرایط و مدارک لازم

آنگونه که بانک مسکن اعلام کرده وام ۱۰۰ میلیون تومانی خرید یا ساخت مسکن به مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی تعلق می‌گیرد.

وام مسکن قرض‌الحسنه ۱۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ + شرایط و مدارک لازم
اما شرایط پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد چیست؟

اولین نکته این است که وام ۱۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه بانک مسکن فقط به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی پرداخت می‌شود.

از طرف دیگر این وام مربوط به خرید یا ساخت خانه است. اگر متقاضی خواهان استفاده از این وام برای ساخت مسکن باشد، پروژه مسکونی باید حداقل دارای ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی باشد.

اما اگر متقاضی بخواهد با این وام مسکن بخرد، عمر بنای واحد خریداری شده باید حداکثر ۲۵ سال باشد.
مددجویان این دو نهاد باید برای دریافت وام مسکن قرض‌الحسنه به کمیته امداد و بهزیستی مراجعه کنند و اگر واجد شرایط باشند، به بانک مسکن معرفی می‌شوند.
اقساط وام ۱۰۰ میلیونی مددجویان.

اما مبلغ وام مسکن مددجویان کمیته امداد و بهزیستی چقدر است؟ مبلغ این وام در شهر‌های با جمعیت کمتر از ۲۰۰ هزار نفر ۸۰ میلیون تومان است و در سایر شهر‌ها ۱۰۰ میلیون تومان است.

آنگونه که بانک مسکن اعلام کرده، دوره بازپرداخت وام قرض‌الحسنه ۱۰۰ میلیون تومانی ۱۰ سال است، اما دو سال تنفس برای آن در نظر گرفته شده است. یعنی اقساط این وام دو سال بعد از دریافت آن آغاز می‌شود. (مجموع دوره ساخت و بازپرداخت تسهیلات حداکثر ۱۰ سال باشد).

بر این اساس مبلغ اقساط وام ۱۰۰ میلیونی مددجویان حدود یک میلیون تومان در ماه است.

همچنین متقاضیان برای دریافت وام ۱۰۰ میلیونی مسکن باید مدارک شناسایی و هویتی متقاضی و مدارک عمومی ملک و مدارک شغلی و درآمدی متقاضی را آماده کنند و تحویل بانک بدهند.

همچنین معرفی یک ضامن معتبر دارای گواهی کسر از حقوق برای تضمین بازپرداخت اقساط تسهیلات الزامی است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر