کد خبر: ۲۱۲۰۹
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴

موسسه اعتباری ملل به عنوان یکی از ۱۰۰ برند برتر انتخاب شد

موسسه اعتباری ملل در همایش آیین تجلیل از یکصد برند برتر سال بعنوان برند برتر انتخاب شد
موسسه اعتباری ملل به عنوان یکی از ۱۰۰ برند برتر انتخاب شد

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل:در آیین تجلیل از یکصد برند برتر سال که با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان وزارتخانه‌ها و مدیران شرکت‌های صنعتی، تولیدی واقتصادی که در روز یکشنبه ۴ تیرماه در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد با توجه به فعالیت‌های شایسته و اقدامات موثر موسسه در شاخص مشتری مداری، تندیس و لوح تقدیر به موسسه اعتباری ملل اعطا گردید
بر اساس این گزارش در لوح سپاس خطاب به مدیرعامل موسسه اعتباری ملل آمده است "تلاش و مشارکت ارزشمند شما در زمینه ترویج اندیشه تولید ناب و برند سازی جهانی در آن مجموعه قابل ستایش و تحسین است. اقدامی در خور تحسین و زمینه‌ساز فرهنگ برندسازی در سطوح گوناگون است، به نشانه قدردانی از تلاش ارزشمند شما لوح تقدیر موفقیت منتخب به آیین تجلیل از یکصد برند برتر سال در شاخص مسئولیت پذیری اجتماعی به آن واحد محترم تقدیم می‌گردد، پویایی اندیشه و استمرار تلاشتان را در ساختن ایران و سربلند آرزومندیم"
گفتنی است پیش از این موسسه اعتباری ملل در هفتمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری بابت عملکرد مثبت در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی اهدا لوح و تندیس قدردانی دریافت کرده بود.
روابط عمومی موسسه ضمن تبریک این موفقیت به خانواده بزرگ ملل برای کلیه همکاران محترم در سراسر کشور آرزوی موفقیت روزافزون دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر