کد خبر: ۲۱۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۱

پیش بینی معاملات بورس ۶ تیر ۱۴۰۲/ در جا زدن ادامه دارد

پیش بینی که می‌توان برای روز آتی معاملاتی بازار سرمایه در نظر گرفت رفتاری تقریباً مشابه با روز دوشنبه است. یعنی بازار نوسان با وضعیت مثبت کم قدرت را ادامه دهد.
پیش بینی معاملات بورس ۶ تیر ۱۴۰۲/ در جا زدن ادامه دارد

به گزارش مخاطب24 به نقل از خبرنگار مهر، امروز نامه دوباره برای نرخ تسعیر ارز پالایشی‌ها در بازار منتشر شده که نشان می‌دهد اساساً نرخ تسعیر ارز همان ۲۸,۵۰۰ تومان است و این خبر باعث ریزش قیمتی پالایشی‌ها شد، بازی کردن با اخبار این روزها به یک آفت در بازار سرمایه تبدیل شده و متأسفانه عده‌ای نیز عامدا برخی از اخبار را فرستاده و سپس تکذیب می‌کنند.

بازار دنبال بهانه‌ای برای صعود بوده که فعلاً این بهانه از دسترس خارج شده است، اما قیمت دلار همچنان در کانال ۵۰ هزار تومان بوده و منتظر خبرهای جدید برای تثبیت در این نقطه یا افزایش است و همین تردیدها باعث شده حساسیت بازار سرمایه به اخبار به بدترین شکل خود را نشان دهد.

باید اذعان کرد که بازارساز اصلی یعنی سازمان بورس نتوانسته رضایت سهامداران خرد را به دست آورد و بسیاری از سهامداران هنوز در ضرر هستند، شاخص کل بورس و بیشتر نمادها چندین ماه منفی هستند و به یک باره شاخص در سه ماه یک جهش چند صد هزار واحدی می‌کند، این گونه جهش‌ها به هیچ وجه مناسب نبوده زیرا ضرری را جبران نمی‌کند.

باید اذعان کرد که بازار سرمایه هنوز محل امنی برای پول‌های خرد نبوده زیرا بازارساز نتوانسته با پمپاژ پول حساسیت‌های لحظه‌ای را از بازار دور کند.

پیش بینی که می‌توان برای روز آتی معاملاتی بازار سرمایه در نظر گرفت رفتاری تقریباً مشابه با روز دوشنبه است. یعنی بازار نوسان با وضعیت مثبت کم قدرت را ادامه دهد.

باتوجه به تمامی فاکتورهای نقدینگی و جا به جایی پول در بازار صرفاً می‌توان تکرار را محتمل‌ترین سناریو ممکن دانست.

علی فراقی در این باره به مهر گفت: همانطور هم همانند روز دوشنبه، روز سه شنبه می‌تواند اقبال ریالی های بازار را ادامه دهد هرچند با توجه به افت کیفیت معاملات می‌توان صرفاً نمادهای کوچک‌تر ریالی های بازار را در رأس بهترین نمادهای بازار در نظر گرفت. مسئله‌ای که قابل ذکر است کم‌ترین ارزش معاملات که می‌تواند دست کم مقداری نبض به بازار دهد مقداری بالای ۱۰ هزار میلیارد و مقداری که توانایی حرکت جهت دار را به بازار بدهد و ارزش معاملات بالای ۲۰ هزار میلیارد تومان با شرایط فعلی دور از دسترس است.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر